Şimdi Ara

arac modifiye ve motor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • sertac kemiksiz mesela g20 yi g80 e cevirdi. lastik jant tampon koltuk direksiyon falan filan. geriye bi motor kaldi. Bunuda yurtdisina ciksa orda bozuldu degip m3 motoru takip gelse devlete vergisini verse olmazmi? motorun gumrugunu verse mesela? Yurtdisinda m3 90bin euro komplesini sokup turk plakali olana taksan turkiyeye gelsen nolur? sase numarasi ayni ama butun aksesuarlar degismis. Motorunda gumrugunu odese? bir bilen varmi acaba bu konuyu?




  • demek bunu dusunen tek benmisim halbuki arada 2 milyon oynuyor. ben bmw sevdigim icin sadece ama her markanin ust modellerinde bu hesap aynidir

  • İyi de 10 yaşındaki arabaya bir araba parası masraf edip yeni kasaya benzetmek ne kadar karlı olacak ki hocam. 10 yıl daha binsen oldu sana 20 yaşında araba o saatten sonra koyduğun parayı geri alabilir misin o da meçhul. Sıfırı 90 bin euro daha pahalı ama 10 yıl sonra yine para edecek.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • neden 10 yasinda? g80 xdrive m3 2022 de cikti. simdi turkiyeden 320 i alsan 1 milyona yurtdisinda o araba 90 bin euro. iksini birebir herseyi degistir kotusunu git yurtdisinda benzerlerinin besbin euro altina sat hizlidan. turkiyede dedigim arac 350 bin euro. yoksa bende bunrda 120bin euro bile olsa bunlari dusunmezdim. arada 4 kati fark ediyor sadece motordan dolayi yoksa koltukla direksiyon tamponla kimsenin isi olmuyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.