Şimdi Ara

Araç önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam


    Arkadaşlar 1 hafta için de bir araba alacağım bütçem düşük çok birşeyim yok. İşlerimden kaynaylı çevre illere gitme şansımda yok.


    Aklımda 2 seçenek var.


    Bir tanesi 99 model 260 binde 1.4 Peugeot 206. Araç komple fırınlı boyalı önceki hali fotoğrafı vs var. (kazadan değil renk solmasından dolayı boyatmışlar temizlik boyası işte) Araçta 17 inç porsche jant double ekran geri görüş kamerası dıştan makyajı vs hep var. Araçta ayrıca 3 değişen var ve lpg-benzin şeklinde. Lpg ruhsata işli.


    Fiyat 95.000


    Araç önerisi



    Diğeri ise 2005 model 1.4 x line model yine Peugeot 206. Araç 136 binde değişien hiç yok fakat sağ taraf komple boyalı. Araçta çok fazla ezik büzük var. değiştirtmeyip düzelttirmişler. Ayrıca boyasıda göründüğü gibi neredeyse komple solmuş durumda. Aracın her yeri orjinal duruyor. Benzin sadece


    Fiyat 116.500



    Araç önerisi


    Şimdi arkadaşlar Kırmızı araç diri duruyor ayrıca gittim gördüm sürdüm alt takımları komple elden geçmiş bizim buraların yollarına rağmen hiç ses yok. Araç sahıbı bakmıs ve bakımını yaptırmış. Ön koltuklar yıpranmış biraz. Harıcı ıcınde bır yıpranma yok. Jantlar, boyası, lpg sı olusu ve işli oluşu double ekran geri görüş kamerası ve fiyat artısı var.


    Gold araçta orjinal km düşük olması değişen olmaması ve iç kondisyonu koltukları daha iyi durumda. Ama aracın geri kalanı orjinal ne jant ne ruzgarlık yanı makyaj sıfır. Ayrıca aracta lpg yok. Hep benzınde kullanılmışKimisi sadece böyle sever ben abartı olmayacak sekılde gozume hoş gelsın ısterım.


    Kırmızının artısı olup eksısı de var fakat fıyat noktasında araların 21-22 bin gibi bir fiyat farkı var. Kırmızıyı aldığımda koltuk kılıfı vs yaparak rahat şekilde bnakımını yaparım. Fakat gold almak ıstedıgımde ucu ucuna alacağım. kredi çekmem gerekecek vs yani arabayı alınca hıcbırsey yapamayacağım böyle bınecegım uzun bır süre.


    İki aracında muayeneleri yakın. Gold un lastıkler bıraz eski kırmızıya göre. Ayrıca arabayı çok alçaltmış. aşle ile bınınce ne sevıyede olacak bılmıyorum.


    Her neyse fikirlerinizi almak istiyorum.








  • O paraya fransız çöpleri yerine ben olsam kesinlikle golf 3 sport bakardım. Üstelik B hatchback değil C hatchback
    1997 model 20. Yıl özel üretimi olursa dadından yenmez. Kendini kanıtlamış lpg uyumlu 101hp aft motor
    Beyaz kadran, karartılmış stoplar...

    Kendi döneminde muadillerinde olmayan 4 disk fren, klima, abs, elektrikli ayna, airbag vb gibi donanımlar golf 3'de standart.
    2006 fiestada bile abs standart değildi örneğin.

    Kim ne derse desin golf hakikaten her daim sınıfının belirleyicisi olmuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CihangirCanavarı kullanıcısına yanıt

    Bahsettiğiniz özellikler fazlasıyla iyi ama bulunduğum şehirde denk gelemedim. Yani sport model yok, bir kaç tane golf 3 var o da 1.9 dizel olan. Vaktim olsa şehir dışına çıkarak alabilirim belki ama şuan öyle nbir imkanım yok. Çok bekleme şansımda yok. Malum dolar yine cıkmaya basladı fıyatlar yıne artacak. Yine bir kaç gün ararım.


    Golf bir kenarda kalırsa yukarıdaki araçlar için yorumunuz ne olur? Yani artılar eksiler bakımından hangısını secerdınız?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.