Şimdi Ara

Araç Önerisi 200-275 arası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar arkadaşlar, malum ekonomik sebeplerden dolayı fiat uno aracımı satıyorum. Evliyim ve çocuk sahibi olduğumdan dolayı araç bize ufak geliyor. Çocuk arabasıdır çantasıdır zar zor sığdırıyoruz. Kliması ve hidroliği de yok, yolculuklar da bir hayli zor oluyor.

    Sizlerden ricam belirtmiş olduğum fiyat bandın da tercihen station wagon bir araç önerisi. Panelvan araçlar da olabilir. 1-1.5 sene boyunca arıza çıkartmayan sıkıntısız bir araç bakıyoruz. Kendim baktığım palio station wagonlar veya taksi çıkması loganlar renault kangoo 1.5 DCi ler. Mantıklı gelen palio sw ler fakat çok arada kaldım. Sizlerin de nacizane fikrini almak istiyorum. Bilgilerinizi esirgemezseniz çok sevinirim. Hepinize sevgiler.





  • Hocam Albea bakmanı öneririm sw değil ama sedan gövdesi ile bu görevi yapar diye düşünüyorum , o fiyata alacağın yürütmesi uygun az masraf çıkaran klimalı-hidrolik direksiyonlu yedek parçası uygun sayılı araçlardan (arıza çıkardığında yaptırınca düzen tutması da güzel).Bagajı da oldukça geniş kullanışlılığı da gayet iyi…1.2 16V veya 1.4 8V öneririm lpg de baya az yakıyor… İlla sw olsun isterseniz logan bakardım ben…

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.5dci motorlu ölü bir araç ocağınıza incir ağacı diker aman diyeyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dökülmüş bir dizel alayım deme
    SW kullanıcıların geneli temiz araç kullanır pailo SW temiz bulursanız alın geçin

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hb araç yetmiyorsa sedan olanı yeterli gelebilir, küçük araba sıkıntı olunca hemen Sw bakmayın bence.
    1-2 sene demişsiniz sonra satmak sıkıntı olabilir, ben şahsen araç bakarken en uygun fiyatlı olanlar Sw olunca direkt geçiyorum.

    Burası konu dışı ama; ekonomik malum sebepler dediniz de galiba olumlu anlamda, genelde malum ekonomik sebepler deyince sıkıntı anlaşılır. Siz malum ekonomik sebeplerden uno satıyorum demişsiniz ama daha pahalı olanı almayı düşünüyorsunuz. Ekonomimi düzelttim demek istiyorsunuz değil mi? Aksi mantıksız oluyor da!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 16 Temmuz 2023; 11:0:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıkma araç olarak Era bakabilirsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt

    Satmak sıkıntı mı olur ? Bu ülkede satışında sıkıntı olamayacak tek şey araba :)) Millet yanmış sadece kupası kalan araçlara 150 200 bin istiyor, çok değil daha 2 3 sene önce bu fiyatlara 3 4 yaşında astra, golf falan alınıyordu




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 16 Temmuz 2023; 11:44:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt

    Müstakil evimize kat çıkıyoruz. 2 aracım var birinin parasını eve yatıracağım 80 bin de ekleyip biraz geniş bu süre zarfın da idare etmelik araç istiyoruz. Maaşlar döviz bazın da yatıyor bizlere ekonomik problemlerden tabiki etkileniyoruz fakat acısı daha az oluyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.