Şimdi Ara

Araç Önerisi 25.000-30.000

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 100.000km i geçmemiş
    2010 model ve üzeri
    dizel
    sattığımda zarar etmiyceğim bir araç


    2 aydır bakıyorum fiat puntolar güzel fakat puntoya o kadar vericeğime corse 1.3cdti lara 28-29 veririm daha mantıklı geliyor nedense ilk arabam olcağı için sedan önerenler sadece megane 2006 veya symbol tarzı araçlar oldu. linealar gerçekten hoş fakat hiçbir bilgim yok onlara karşı. şu an için aklımda corsa 1.3 ler var önerilerinize açığım.



  • Corsadaki 1.3 cdti ile puntodaki 1.3 multijet %95 hatta %100 ayni motordur yakit aşağı yukari ayni değerler olur bence.karsilastirmayi yol tutusu konfor yalitim olarak degerlendirmek lazim kullanicilari daha yardimci olacaklardir.bence bariz punto daha genis

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • samsunluuu55 kullanıcısına yanıt
    servis olarak opel daha önde kalıyor ama kalite bakımındanda zaten puntodaki motorların çoğu 10 tane daha farklı arabada mevcut fiat markasına lafım yok 2-3 tane tutan arabası gerçekten iyi fakat opel alman ve içi daha geniş puntodan boyum 194 arkamdaki yolcuya yer kalıyor oturucak şekilde sedan tercihlerinede açığım hb lerede :)

    kesinlikle önceliğim 2010 yılı ve üzeri olan dizel temiz kazasız araçlardır onların sedan piyasasını da pek bilmiyorum
  • Bence punto corsadan daha genis ayrica opel kullanicisiyim bazi durumlarda opel onde evet. Eger butceniz uygunsa 1.6 tdci focus 2.5 kasa oneririm sedanida hb side gayet guzel araclardir. Bizde bi sonraki arac olarak dusunuyoruz eger butcemizi 30 40 bandina cikarabilirsek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normalde konu sahibinin istediği araç dışında farklı bir araç önermek kesinlikle huyum değildir ama o boya sahip birine gerçekten yakışmaz dediğiniz araçlar. Dizel olmasa bile LPG li bir araçta bakmanızı öneririm. Vectra C kasa 2005 ve üzeri modellere bakın, çok çok iyi araçtır. D segmenti olmanın gerçekten hakkını verir. Konfor olarak benden 5 yıldız alan bir araç ve genişlik bakımından gerçekten sizi en memnun edebilecek araçlardan bir tanesidir. Yakıt olarakda normal kullanımda şehir dışı 20 kuruş, şehir içi 25-26 kuruş yakıyor 1.6 motorda. Yol tutuşuna diyecek bir şey yok zaten, bastınmı yola yapışıyor resmen. Bu aracı özelliklede uzunyolda kullanmak çok zevklidir.Ağır ve oturaklı bir araç kullanması gayet keyifli.

    Piyasasıda gayet hareketli bir araçtır, halk tarafından uygun fiyatlı, oturaklı ve bol donanımlı olmasından dolayı bayağı tutuluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgs0 -- 4 Temmuz 2015; 1:18:22 >
  • accent era da bakabilirsiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.