Şimdi Ara

Araç sarsılınca benzine geçiyor ve tekrar düzelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhabalar polo 1.6 aracım var ve üzerinde atiker simit tüp takılıp son bir kaç haftadır araç sarsılınca (çukura düşme, ani devir/vites değişimi) gibi durumlarda benzine geçiyor ve kontağı kapatıp açmadan düzelmiyor ilk gösterdiğimiz usta filtre değişecek dedi değişti. devam etti hata. sonra motorun üstündeki o enjektör mü ne onlar kaputa çarpıyor gazı kesiyo dendi yönlerini çevirdik durum değişmedi. en son bugün basıncı ayarlayan zımbırtının bozuk olduğu söylendi onu değiştirdik tekrar ayar yapıldı durum değişmedi. internette motora gaz gönderen borulardan birinin sarsıntı durumunda kırıldığı ve gazı kestiğini bu nedenle de sistemin kendini korumaya aldığını söylediler böyle durumda sizce sorun ne olabilir?
    ayrıca gazı sürekli aynı yerden almıyorum nerden denk gelirse ordan alıyorum. bi de yokuş çıkarken kimi zaman gaz seviyesi düşük görünüyo







  • Tesisat kontrol edilmeli. Bir temassizlik olabilir. Benim eski arabada lpg sistemini sigortası yerinde sabit durmuyordu. O yuzden benzine geciyordu. Sigorta yuvasiyla beraber değişti ve sorun düzeldi. Gaz aldığınız yerle alakası olmaz bu sorunun. Yokuş çıkarken şamandira konumu değiştigi için gaz seviyesi düşmüş gibi görünebilir. Göstergeye çok güvenmeyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gaz kesici filtre değiştimi benzer durum başıma gelmişti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.