Şimdi Ara

Araç satma ve takas konusu hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, 2014 Model 49.000 Km’de Skoda Octavia 1.6 Dizel araç sahibiyim aracımı satıp başka bir marka araç satın almayı düşünmekteyim, bu konu ile ilgili sormak istediğim birkaç soru vardır, cevaplamanızı rica ederim teşekkür ediyorum.


    En son 8 sene önce sıfır araç satın almıştım, bu alım, satım işlerine oldukça uzak kaldım maalesef etrafta türlü, türlü insan var haberlerde sürekli yeni dolandırıcılık yöntemleri görmekteyiz, mağdur olmamak adına bu işlerin püf noktalarını öğrenmek isterim.


    1)     Araca uygun alıcı çıktığında satış esnasında dikkat edilmesi gereken püf noktaları nelerdir, nakit olarak mı ? yoksa banka havale/eft yöntemi ile satmak mı ? daha güvenilir olur ?

    2)     Diğer sorum ise takas yöntemi hakkındadır, örnek olarak yetkili bir sıfır araç satan bayiden takas yöntemi ile üzerine nakit ekleyerek araç almak istediğimde bu hususta dikkat edilmesi gereken püf noktaları nelerdir.

    3) Sıfır araç satın alırken yada kendi aracımı yetkili bayide sıfır bir araç ile ek ücret ödeyerek takas etmek istediğimde, Noterde verilen vekaletname konusunda dikkat edilmesi gereken hususlar nelerdir ?


    Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim teşekkürler.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.