Şimdi Ara

Araç seçimi için acil yardım(Hyundaı Coupe-Megan II)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar acil bi karar vermem lazım bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

    2003 model kırmızı Hyundaı Coupe:Araçta 4 parça boya var sağ çamurluk kaput arka tampon bi yer daha söyledi ama anlamadım.Ayrıca aracın sahibi bugün aradığımda aracın ruhsatını yeni kaybettiğini söyledi yarın başvurup çıkarttıracağını söyledi.Araç 2003 model 51000km'de.Yani günahını almak istemem ama 7 senelik spor bi arabanın 51000 km de olması insanı şaşırtmıyo değil.Birde bu ruhsat olayı.21500 gibi alıcam sanırım.Lpg li araç ve üstünde jvc kolonlar jvc teyp falan varmış.Boya koruması yapılmış.

    2004 model Megan II full+full : Araçta sağ çamurluk değişmiş sürtmeden dolayı ve kaputta boya varmış.86000 km de ve bütün bakımları eksiksiz olarak yapılmış.Son 90000 bakımıda yeni yapılmış ağır bakım triger falan.Faturaları mevcut diyor sahibi.Megan II'nin en full versiyonu.Tiptronik vites,hız sabitleme ,sunroof,6'lı cd çalar,yağmur,far,geri vites sensörleri.Lpg li bu araçta 21500'e biticek.

    Şimdi görünüş bakımından Hyundaı Coupe ağır basıyo bence.Bekar 28 yaşında adamım.Coupe olması sorun değil benim için.Ama özellikli ve oturaklı araç olarakta Megan II düşünmüyo değilim.Hyundai Coupe'nin halk arasında çoğunuzun bildiği gibi gariban ferrarisi,amele porsche'si gibi tabirlerle alay konusu olduğunu biliyorumBile bile lades deyipte tüm bu olumsuzluklara rağmen Hyundaı Coupe'mi alayım yoksa ilerlemiş km sine rağmen Megane II mi alayım?İkisinide alma derseniz iyide ne alıcaz bu devirde anlamadımkiGrande punto var yüksek modelli düşük km li sevmem clio falan hiç girmem.Jazz,Colt,kıa istemem.Napcam anlamadım.Son eleye eleye bu ikisi kaldı ve son 2-3 gün araç almam için.Çünkü izinde halletmem gerekiyo bu işi.21-22 civarı en fazla lpg veya dizel kullanabileceğim araç tavsiye ederse ikisinide alma yazan arkadaşlar değerlendirelim.Bu doğrultuda acil yardımlarınıza ihtiyacım var.Şimdiden teşekkürler herkese...







  • coupe iyidir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Soylukan

    coupe iyidir



    Bencede iyidirde çevremdekiler sağolsun dalga geçerler diyolar hyundaı coupe alırsan elalem seninle.Ne iş ya ucuz ekonomik copue işte niye böyle bizim milletimiz.
  • 28 yasindasin spor araç şimdi almayacaksın da ne zaman alacaksın, ben hep derim iki şey mantıkla yapılmaz; bir bayana ömrünü adamak ve spor araç almak.. Düşünmeden alacaksın keyfine bakacaksın, o dalga gecer dediğin adamlarla ben dalga geciyorum o paralara o araçlara bindikleri için, gerçi minnetkar olmamız gerek, onların otomobil konusunda zevksizligi sayesinde bu güzel araçlara ucuza biniyoruz :)

    Coupe al keyfine bak, dalga gecicek olanlar dönüp altlarindaki araçla dalga geçsin, geçerken de arabana hayranlıkla baksın ;)
  • Coupenin fiyatını daha aşağıya çekebilirsin. 2004 modeli tek parça boyalı ve ekstralı haliyle bir arkadaşıma 24 e aldık. Yalnız coupeyi daha önce kullanmadıysan bir iki şey söyleyeyim, öncelikle arka koltukta oturmak işkence 4 kişi binmeyi aklına getirme. En fazla 30 dakika yol gidebilir arkadakiler. Çok basık olduğu için 2 büklüm oturmak zorunda kalıyorlar. 2003 model 51000 km olması çok normal. Araba 1.6 coupe ise o kadar çok yakıyor ki istesen de km yapamıyorsun. Ayrıca gariban ferrarisi diyen adamlar baba parasıyla caka satan adamlar olduğu için takma kafana. Bir tur atınca tüm gözlerin senin üstünde olduğu göreceksin. Megane konusuna girmiyorum, fransız araçları sevemedim maalesef.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.