Şimdi Ara

Araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba bir türlü karar veremedim hangi aracı alacağıma. Aradığım şeyler, konforlu olması, otomatik vites olması(vites geçişlerinde seri olmasını istiyorum) yakıt olarakta çok tuzlu olmasın. Ehliyeti yeni aldım araba araçtırıyorum😃

    Toyota auris 1.6 comfort extra 2012 model
    Ford fiesta 1.4 titanium 2012 model
    Opel corsa 1.4 twinport enjoy 2011
    Polo 1.6 tdi comfortline 2011
    Pewgeot 308 1.6 vti comfort 2011
    Hundayi i20 1.4 cvvt

    Bu araçlardan hangisini önerirsiniz.?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Saydıkların arasında polo yada toyota
  • Bende polo toyota ve fiesta arasında kaldım. Toyota çok sağlam ve dizaynı güzel ama çok yakıyor poloya göre. Poloda güzel az yakıyor, fiesta da ayrı bi ilgimi çekiyor 3 ü arasında kalmıştım. Ama wolkswagende dsg şanzuman var ondan çekiniyorum pek iyi değil diyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seckinultraslan -- 1 Aralık 2015; 10:56:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dsg çok sıkıntılı bir şanzuman, toyota daha kaliteli fiestadan bence toyota ozaman.hayırlısı olsun
  • Eyvallah sağolasın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Listeden pejo ve hyundai direkt elenir. 3 alman fiesta polo ve corsadan benim seçimim fiesta olurdu, fiesta ve auristen seçim yapsam yine fiestayı seçerdim..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pelstina

    Listeden pejo ve hyundai direkt elenir. 3 alman fiesta polo ve corsadan benim seçimim fiesta olurdu, fiesta ve auristen seçim yapsam yine fiestayı seçerdim..

    Dizayn ve tasarım olarak aklım fiestaya daha yakın ama bu konularda tecrübesiz olduğum için aracın yol tutuşu, konforu, otomatik vites olduğu için vites arasında geçişlerde sıkıntı olurmu performans açısında bilmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • b ve c segmentteki small family car araçlar için yol tutuşundan bahsetmek yersiz olur. Çünkü bu araçlar, d yada e gibi üst segmentteki araçların perfermansını gösterebilecek motor donanımına sahip olmadıkları gibi şasi yapıları ve boyutları da şehir içi kullanım için tasarlanmıştır. Yani yol tutuş bakımından hepsi birbirine benzer karakterde olacaktır. Otomatik vites dediğiniz olay tamamen konfora yönelik bir seçimdir, özellikle şehiriçinde tercih sebebidir. Araç dizayn konusu da tamamen kişiden kişiye değişir, birisinin ölüp bayıldığı bir araca başkası dönüp bakmaz bile. Günümüzdeki araçların çoğu artık ortanın üstü seviyede güvenli, konforlu, sağlam araçlar.
  • Konfordan kastım mesela opel corsaların koltukları çok sert yada wolskwagen in şansımına dsg sıkıntılı. Vites geçişleri duyduğuma göre bazı araçlarda kötü oluyormuş. Manuel araç istanbul trafiğinde kullanılmaz zaten insana zulüm o yüzden otomatik istiyorum. Araçtan anlamadığım için ne alacağımı bilmiyorum. En azından bu saydığım araçlar içinde önemli noktalarda dğerlerine üstünlük sağlayan elbet biri vardır heralde.?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seckinultraslan -- 2 Aralık 2015; 9:39:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bahsettiğiniz önemli noktalarda diğerlerine üstünlük sağlayan aracı bulmak için bu araçların hepsini kullanmış ve deneyimlerini tamamen objektif olarak yorumlayabilecek teknik bilgi ve tecrübeye sahip sürücülerle konuşmanız gerekir. Bu da çok zor. En azından youtube dan aklınızdaki araçların aşağıdakilerine benzer incelemelerine göz atabilirsiniz..
    https://www.youtube.com/watch?v=3X9FxJt69w8
    https://www.youtube.com/watch?v=Em1lVVGLpNg




  • Çok teşekkür ederim sağol yardımın için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.