Şimdi Ara

Araç tavsiyesi Vw Jetta Nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba ben uzun zamandır aracımı değiştirmek için bekliyordum Fiat Albea kullanıcısıyım çok yol yapmıyorum özellikle hafta sonları çıkıyorum, senede 1-2 kere uzun yol yaparım ve şuanda VW Jetta üzerinde yoğunlaştım senede ortalama 15,000 km yol yapıyorum sessiz performanslı yakıt konusunda fazla üzmeyecek bir model bakıyorum.
    Sizce 2009-2010 model Jetta 1.4 TSI 7 ileri DSG şanzıman nasıldır? kullananlar varsa tavsiye edermi ? yoksa manuel vites mi almalı sizin görüşleriniz nelerdir ?



  • Dsg li araba demek saatli bomba demektir.Başınıza bela aramayın diyerek başlayayım.Önceki kasa jetta iyi bir otomobildi,kaliteliydi.O açıdan manuelini gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
  • cevabınız için teşekkürler anladığım kadarı ile DSG şanzuman ağır masraflı 2.el için tavsiye etmiyorsunuz. peki manuel de tercih edeceğim donanımlı paketi hangisidir ben comfortline modellerinden çok bahsedildiğini duydum sizce nasıl
  • en donanımlı paketi highline.comfortline da alınabilir tabi.Donanım tamamen sizin araçtan beklentinize bağlı.Comfortline orta donanım olup standart kullanıcıya yeterlidir.Tabi burada bütçenizi de söylemeniz lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.