Şimdi Ara

Araç Yag Lambası (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
125.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,


    Konuyu tekrar canlandırmış olacağım ama bu sorun benim mazdamda da başladı. 2008 model mazda 3 sahibiyim ve arabayı 1 ay dışarıda bıraktıktan sonra aküsü bitmesin diye bir çalıştırayım dedim. Kaputun içinde ölmüş bir fındık faresi bulunca endişelendim açıkçası, bir kablo yeme olayı olur mu diye.

    Daha sonra yaklaşık 15 km yaptıktan sonra ışıklarda yani 1000 devir altında yağ ışığının yandığını 1000 devir üstünde söndüğünü gördüm. Arabayı acil eve getirip, ertesi gün baktığımda (soğuk motorda) bir problem olmadığını gözlemledim. Tekrar motor ısındığında 1000 devir altında yanmaya devam etti.


    Şimdi sorun şu ki ben Almanyadayım ve burada bu sorunun üzerine gitmesi için bir ustaya gitsem zaten 3500 euroya almış olduğum arabaya, gereksiz her şeyi değiştirip, işçiliğini de ekleyip en az 1000-1500 euro masraf çıkaracaklar.


    bu konu hakkında kendi başıma yapabileceğim neler vardır? Tavsiyelerinize açığım, yardımcı olursanız çok sevinirim.


    Ekleme: Yine her hangi bir cevap alamadim kimseden, saglik olsun. Buraya yazayim cozumu de baskasi faydaansin. Sorun yag musurunde imis, degistirince duzeldi. Arabanin yag basinc sensoru.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi horadricstaff -- 3 Eylül 2021; 17:35:43 >




  • Abiler merhaba bende Citroen C3 sensodrive var 2005 model benzin LPG yok araba zorlanınca ve rampa yukarı çıkınca yağ lambası yakıyor ama kısa sürede sönüyor sebebi ne olabilir yardımcı olur musunuz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.