Şimdi Ara

aracım 2. marşta çalışmaya başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba, aracım uno 70s lpg de gaz yememe sorunundan dolayı atikere gittim ve regülatörü değişince sorun düzeldi ama gaz yememe sorunu varken arabamı 3 gün çalıştırmayınca bile yine de tek marşta alıyordu. Şimdi motor soğuyunca lpg de tek marşta çalışmıyor galiba beyin (regülatör) tam soğuduğunda tek marşta almıyor ilk marş 1 saniye olsa bile 2. marşta saliyesinde alıyor. bujileri değiştirdim düzelmedi, ama yakıtım baya azaldı 80 litre lpg ile 1000km yol yaptım . Bu arada tekrar gitmiştim o ustaya dedi ki Regülatör yeni olduğu için 500-600 km yap düzelir o sonra tekrar gel gaz ayarı yapalım dedi doğru mudur? Ben 1000km yaptım ama aracım hala 2. marşta alıyor acaba gaz ayarından dolayı mı?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _jackers_ -- 19 Eylül 2023; 20:48:25 >



  • Bilen yok mu? Bunu neden yapar? Birisi yardımcı olsun lütfen ya bari fikir versin şundan olabilir diye, sanayiye yem olmak istemiyorum.

  • _jackers_ kullanıcısına yanıt

    istanbuldaysan candan mühendisliğe git diğer yerlerde en basit sistem olan lpg de bile yanlış parça değişip durdular

  • vendetta1.6 kullanıcısına yanıt

    Konudan bağımsız, ben gittim, her 100 Km de bir arıza ışığı yakmaya başladı, çözemediler, arıza tespit kontrol ve test yapıp gönderdiler. Sonrasında farklı firmada komple sistem kablolarını elektrik bağlantılarını değiştirdik, değişen bir şey yok. Öyle kaldı 1 senedir LPG kullanmıyorum.

  • Çözdüm arkadaşlar tamamdır. Yine de fikirleriniz için teşekkürler, konuyu görüp bilerek cevap yazmayan arkadaşlara da teşekkürler.

  • Mekanikten dönme lpgci bir abi var sultanbeylide. Ahbap olduk derdimi anlattım. Araban kalsın deneysel çalışıcam dedi.1 hafta sonunda dediki şu an çalışacak hatta yakın bir süre çalışacak ama sonunda fark eden bir şey olmayacak kronik demeyelim de buna benzer çözümü olmayacak deyip teslim etmişti. Umarım çözüme kavuşur

  • _jackers_ kullanıcısına yanıt

    neymiş derdi onuda yazsaydınız bari. başımıza gelirse bizde oraya bakarız.

  • mdindas kullanıcısına yanıt

    Hocam LPG regülatörün üzerindeki pirinç vidayı hafif açınca düzeldi. LPG ayarından dolayıymış pek anlamıyorum, ama ilk marşta az yakıt gidiyordu ya da bir ayarsızlık vardı sanırsam. O vida basınç ayarıymış galiba benim araçta tamamen sıkılmış şekildeydi hafif çeyrek tur döndürdü o borunun üzerindeki yaylı gaz vanasını da aynı şekilde açtı biraz, yapmadı bir daha.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.