Şimdi Ara

Aracıma çarpıp kaçmış ne yapmam lazım yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
4
Favori
1.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Hocam çok benzer olmasa da ahlaki boyuttan benzer durum bizim başımıza geldi.Şirket aracımıza bir bayan arkadan çarptı.Tamponda sorun vardı.Tutanak tutacaktık ancak acelem var dedi numarasını verdi c.tesi buluşup tutanağı tutalım dedi.C.Tesi aradım kendisini telefonlarımı açmıyor tabiki de.Sabit hattan aradım açtı Salı günü gelip halledelim dedi sonra benzer durumlar.Sonuç olarak kadın bize zarar veriyor sonra iyi niyetimizden yararlanıp bizi zor durumda bırakıyor.Adliyeye gidip dilekçe verip şikayetçi olmak gerekiyormuş.Gidin plaka ile dilekçe yazıp şikyetçi olun , şikayetçi olalım ki başkalarının başına benzer durumlar gelmesin.Geçmiş olsun.
  • Kesinlikle avukat tut. Tut ki avukat parasını da vermek zorunda kalsın :D 300 olur ona 2.000 :D
  • Sonucu ve neler yaptığınızı lütfen paylaşın. Takipteyiz. Herkesin başına gelebilir çünkü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avukat ucretini de o oder diye biliyorum davayi kazaninca .

    Buradan soylemesi kolay tabi ama vazgecmeyin akillanmaz ise baskasina da yapar ayni seyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun izleyeceğin yol şu olacak.aracını yetkili serviste yaptır faturayı sakla avukatla görüş küçük bi miktar danışma ücreti alcaktır sonra avukatı ihtarname çeker dava açılacak 2 bin lira avukat ücreti artı dosya masrafı 150 civarı artı servis parası ödeyecek der yazar zaten ihtarda.vazgeçer hemen paranı yatırır dava ile uğraşmazsın böylece.acil bi avukat ile görüş sen hiç ama hiç muhattap bile olmazsın
  • Teşekkür ederim arkadaşlar. Aracı bugün servise bıraktım yapılsın hiç olmazsa gözüme takılıp iyice gıcık olmayayım.
    Kamera kayıtlarını aldım. Benim aracın sol arka köşesine onun sağ ön köşesi çarpmış. Kamera arkadan kayıt yaptığı için çarptığı bariz belli değil ama o geçerken benim arabanın hafif sallanması çarpma olduğunu belli ediyor. Ayrıca arkasındaki araç (aynı zamanda plakayı marka modeli yazıp görevliye teslim eden araç) plakasını kamera kayıtlarından aldım o olayı bariz görmüş. Garanti filo adına kayıtlı araç, kullanıcının telefon numarasını vermediler benim numaramı ileteceklerini söylediler Bugün ona ulaşmayı deneyeceğim olası bir mahkemede adının geçmesine razı olur mu şahit olur mu gibisinden izin isteyeceğim.
    Dediğim gibi; çarpan şahıs ilk başta özür diledi ne gerekiyorsa yapalım dedi sonra birisinden akıl aldı sanırım bbaşına bir iş gelmeyeceğini düşündü yokuş yapmaya başladı.
    Böyle bir dünya yok. Hem arabana çarpıp kaç hem de daha pişkinlik yap kendini naza sat. Az daha zorlasak bizi suçlu çıkaracak adam.
    Daha önce de dediğim gibi süreci sonuna kadar takip edeceğim. Bundan sonra aramam arasa da açmayı düşünmüyorum. Yarın karakoldan tutanağı teslim alıp kamera kaydı tamir faturası ve inş kabul ederse şahit bilgileri ile beraber bir avukata başvurup mahkeme sonuna kadar devam ettireceğim. Uzlaşma düşünmüyorum.
    Kaçmanın cezası varmış tutarını bilmiyorum. Vekalet ücreti, mahkeme masrafı, tamir ücreti, kaçma cezası v.s. cebinden 2000-3000 tl çıkacağını düşünüyorum.
    Bundan sonra avukatın peşinden koşsun yalvarsın biraz bakalım cezasını çeksin




  • manevi olarakda dava açarsınız
  • beyzade0606 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle yaşananları ve yaptığım işlemleri aşama aşama yazacağım.
    Google da arattım defalarca ama çözümü ilerleyişi belirten hiçbir konu bulamadım.
    Burada ve sosyal medyada inş cezasını çektiğini büyük haflerle yazacağım ki bundan sonra mağdur olanlar korkmasın böyle itlere ağız eğmesin.
    Ve çarpıp kaçanlar görsün ki bu iş çok büyük işlere mal oluyor başlarına bela alacaklarını bilsinler.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.