Şimdi Ara

aracıma elektrikli bisiklet çarptı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhaba 2 hafta önce aracıma 10 yaşında kız kullanırken (babasıda arkasında) benim arabanın ön sol çamurluğuna çaraparak yamultup çizdi. ben fotoğrafını çektim ama polis çağırmadım kız korkmasın diye. tamire götürdük beraber aracımı 250 tl masraf çıktı. adam benim üzerimde para yok deyince ben karşılarım sen bana 200 lira verirsin dedim tamam dedi adam şimdi telefonlarımı açmıyor köşe bucak kaçıyor. ne yapabilirim bundan sonra...



  • quote:

    Orijinalden alıntı: manager16

    arkadaşlar merhaba 2 hafta önce aracıma 10 yaşında kız kullanırken (babasıda arkasında) benim arabanın ön sol çamurluğuna çaraparak yamultup çizdi. ben fotoğrafını çektim ama polis çağırmadım kız korkmasın diye. tamire götürdük beraber aracımı 250 tl masraf çıktı. adam benim üzerimde para yok deyince ben karşılarım sen bana 200 lira verirsin dedim tamam dedi adam şimdi telefonlarımı açmıyor köşe bucak kaçıyor. ne yapabilirim bundan sonra...

    Usta bu konuşmayı duydumu. Eger duyduysa polise basvur. Durumu anlat onlar daha iyi yardımcı olur.
    veya adama msj at polise bildirecegini soyle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adamı bulup yüzyüze konuşun olmazsa polise gideceğim falan dersiniz.Geçmiş olsun bu arada.Hiç birşey olmazsada giden 250 olsun.Allah korusun çocuğa babasına birşey olsaydı iş altından çıkılmaz hale gelirdi.
  • İyilik yaramıyor polisi çağırıp süründürmek lazım.

    iyilik yapıp kötülük bulmuşunuz

    Geçmiş olsun.
  • Başıma böyle bir olay gelmedi ama bu forumda yazılan bu ve bunun gibi konuları okuduktan sonra en ufak olayda polis çağırırım herhalde. İnsanların ne yapacağı belli olmuyor gerçekten.
  • parası yoksa elektrikli bisikletini sana versin veya 250Tl masrafını karşılayacak başka birşeyini versin. 10 yaşında kız çocuğuna sorumsuzca bisiklet bindirmesini biliyor milletin malına zarar gelince kaçıp gidiyor. yok mu elinde adresi yeri yurdu bu adamın?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarSaw -- 16 Mayıs 2014; 23:11:10 >
  • 250 masraf nasıl çıkıyor anlamadım ? Araba porsche falan mı ?
  • cevaplar ve iyi niyetleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar. arabam honda civic. çamurluk komple yamuldu sol ön kapı kısmi ezik düzeltilip boyanması lazım. 250 tl masraf çıktı.

    konuyu hortlatmış gibi oldum ama böyle durumlarda kesinlikle polis çağrılmalı. kız kafasını arabaya çarptı ben ondan çok korktum bişey olmuştur diye. ama olmadı. o yüzden mutlaka polis çağırıp zabıt tutturmak gerek.
  • Geçmiş olsun normal bir durum. Adamın gitmesine izin vermeyip parayı hemen ödemesini talep edecektiniz. Yoksa kaçar gider, ülkede namuslu adam yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.