Şimdi Ara

ARACINIZDA ÇÖZEMEDİĞİNİZ elektronik ABS ve beyin tamiri ve arızası 2022 SORUNLARI (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.803
Cevap
73
Favori
794.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • make up kullanıcısına yanıt

    zaten bunları yapıyoruz,dişimiz ağrıyor kanal tedavisi gerekiyor 3 sinir kökü var..


    geçici çözüm karanfili al dişe koy ısır ama geçici..) paylaşabileceğimiz bu.


    aradığımız ise iyi makul fiyatlı dişçi


    yani usta melesef..)

  • Hakan abi iyi insan. Ankaradaysanız mutlaka uğrayın yanına. Gerçekten çözer sorununuzu.. Kasap ustalardan değil.

  • alpaslan11 A kullanıcısına yanıt

    iyi günler 2006 Audi a6 2.0tdi aracımın mmi teybi kendi kendine açılıyor, kilitli iken dahil. Eğer kapalıysa arabanın kapısını acınca yine çalışmaya başlıyor.kumandadan kilityence kapanmıyor.mmı kontrol panelini değiştirdik.sorun gene aynı.amfide de sıkıntı olmadığını söylediler.

  • hakanusta kullanıcısına yanıt

    Merhaba, focus 2,5 için Ankara'da bu gösterge paneli lehim işini yapan bir yer tavsiye edebilir misiniz?

  • Mrb herkese benim sorum olacaktı aracım 2013 citroen jumper 2.2 euro 5 sabah aracimi marş yaptığımda hararet ibaresi tavan yapıp düştü ve immobilizer devreye girdi kutup başını sokup bekledim sonra taktım çalıştı yola koyuldun gene aynı arızayı yapıp istop etti elektirikciye götürdüm sigorta kutusuna şu girmiş diyip kutuyu değiştirdi fakat sorun çözülmedi sonrasında termostat müdşürünü dwgistirdik olmadı usta beyinde arıza dedi beyinciye götürdüm beyinde şu almıştı beyinci 2-3 kere yaptım dene dedi denedik olmadı sonra beyine bağlantı yapamıyorum dedi tamir edilmez yeni bir beyin al diye beni gönderdi cıkma beyinde bulamıyorum nasıl bir yol izlemem lazım yardımcı olursanız sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okankaratas O kullanıcısına yanıt

    Merhaba hocam, bulamamanız beni şaşırttı, citroen jumper aynı zamanda fiat ducato ve peugeot boxer olarak da üretiliyor, motor beyinleri aynıdır diye tahmin ediyorum. Sahibinden ya da letgo dan baktınız mı , piyasada çok fazla olan bir araba.


    Emin olmamakla birlikte yine bir araştırın , her marka kendine göre parça kodu belirlese de ortak üretim olduğu için ayrıca ortak bir parça kodları da vardır.


    Misal benim arabam Opel ama Fiat'ın bir çok parçası uyuyor (motor ve yürüyende) kaldı ki sizin araç siyam ikizi gibi.


    Tabii aldığınız kişiden çalışma garantisi isteyin, hatta size yakın yerden tedarik ederseniz daha iyi olur. Kodlamayı beyinciler yapıyor , her aracın ECU bilgisi farklı çünkü enjektör kodları, immobilizer vs vs

  • Bu arada adaşım Hakan abiye de buradan ayrıca teşekkür ederim, Corsa aracımın ABS pompası arızalıydı, kargoladım , kargo teslim edildi, 30dk sonra tekrar kargoya verildi , işinin ehli kral adam sayesinde arabamın frenleri tutuyor.


    Birde tembihledi dot4 ü zamanında değiştir diye, para göz usta geçinen biri olsa uyarmaz, bu adam gerçek usta ARACINIZDA ÇÖZEMEDİĞİNİZ elektronik ABS ve beyin tamiri ve arızası 2022 SORUNLARI 

  • Honda jazz 2004 manuel aracımın abs ışığı zaman zaman yanıyor zaman zaman sönüyor, bir usta pcye bağlayıp baktı selenoid arızası vermiş tamiri mümkün ama kim yapar bilemem dedi, değişimini önerdi. İstanbul anadolu yakasında önerebileceğiniz yer var mıdır? Konu sahibi ustamızın yeri nerde tam bilemiyorum buralardaysa kendisine de uğrayabilirim.

  • zubizango Z kullanıcısına yanıt

    Ustanin kendisi Ankara da hocam, bende istanbul anadoludayim, farkli bir ustaya sokturtup abs beyni ve pompasini (birbirine vidalilardi) kargoladim, Hakan usta sagolsun yapip gonderdi sonra yerine takip komple dot4 u degistirdik.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim araştıracak @khytr89

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevabınız için teşekkürler, ben en iyisi Ankara'ya yolum düşünce ustama gideyim, burada söktürüp taktırabileceğim yer olsa bile aracı aktif kullanmam gerekiyor.

  • zubizango Z kullanıcısına yanıt

    Rica ederim hocam ama size tavsiyem gitmesinden ziyade durması daha önemli. Allah korusun hocam ama yola neyin ne zaman fırlayacağı belli olmuyor, ciddi bir sıkıntıya sebebiyet verebilir.


    Sök - gönder - tamir - gelsin - tak toplam benim iş 3 gününü buldu.


    Bu arada kesin ABS beyni ya da pompasından dolayı mı yanıyor onu da iyice kontrol ettirin bazen tekerlerdeki sensörler, fren merkezi (dot4 deposu) , westinghouse vs de o ikazı yaktırabiliyor olabilir çünkü basit gibi görünse de aslında çok komplike bir sistem.


    Kartal sanayide Uçar Fren var. Normalde hayatta usta önermem, gidip gitmemeniz size kalmış çünkü ben iyi hizmet almış olabilirim ama o gün usta modunda değildir size kötü iş yapar o yüzden usta önermeyi sevmiyorum sadece aklınızda olsun diye yazıyorum, eğer Kartal Sanayi'ye yakınsanız orda çalışan arkadaşlar dyno cihazında test ediyorlar , hastalığı net tespit ederseniz ona göre sanayide ekonomik olarak yıpratılmadan kurtulabilirsiniz ARACINIZDA ÇÖZEMEDİĞİNİZ elektronik ABS ve beyin tamiri ve arızası 2022 SORUNLARI 


    Sıkıntı gerçekten beyin ya da pompadaysa Hakan ustaya uğrayabilir ya da dediğim gibi kargolayabilirsin.





  • Hocam başka bir beyinciye götürdüm motor dosyasi ile immobilizer dosyasi yok diyor beyinde ilk götürdüğüm beyinci dosyaları silmiş olabilirmi veya kendi bilgisayarına kaybediyorlarmi islem yapmadan önce

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jeyamsan J kullanıcısına yanıt

    Merhaba bende de polo classic 2000 model aracım var .Bende de göstergede sürüş esnasında arıza lambaları yanıyor sonrada sönüyor.Çözümünü bulamadım siz halledebildiniz mi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abs ci hakan ustada yeni dönem başlayacak az kaldı.

    05369491316

    Abs ci hakan usta

  • hakanusta kullanıcısına yanıt

    Hakan usta 2015 1.6 dizel Egea sahibiyiz, araç şuan çalıştırıp yola çıkınca 1km sonra Hill gold, esp, lastik başın sensörü devre dışı uyarıları veriyor. Esp devre dışı arızası verdiği an lastikteki gücü kesiyor araç bi yığılıyor devam ediyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OrQuN kullanıcısına yanıt

    Merhaba,

    Aracınızı önce bilgisayara bağlattırın ne arıza veriyorsa bilgisayarda çıkan arızanın ekran resmini çekip bana whatsapp'tan atabilirsiniz


    Abs ci hakan usta 05369491316

  • khanstern kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim...

  • Merhaba
    2007 1.4 tdci fiestam var
    Araç yolda gideken gösterge paneli gidiyor, teyp de kapanıyor, geri geldiğinde airbag ışığı yakıyor.
    Geçen biryerde tamir ettirdim, 1 hafta sonra tekrar sorun başladı. Üstelik bu sefer bazen immo görmüyor sanırım araç çalışmıyor bazen. Akü kutbunu söküp takınca çalışıyor. Yaptırdığım yere götürdüm, verdiğim parayı iade etti, panel değişmesi lazım dedi. Sorun kaynağı sizce ne olabilir, başka bir usta bakacağım ankarada, ya da panel bakacağım.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Selamlar arkadaşlar, ben 2 aydır bir sorun ile uğraşıyorum.2004 model dizel manuel 1.4 16V C3 var.ilk aldığımda fark etmedim Tofaş usulü müsur varmis neyse dedim duzelttirim klima da calismiyodu çünkü ondan sebep sandım orjinaline cevirdik ve fan kontağı açar açmaz çalışıyor.ayrica klimaya elektrik gitmiyor.kompresor vs değişti sigorta kutusu vs değişti elektrikciler uğraştı her şeyine baktik beyin ile ilgili dediler.neyse beyinciye gittim iki tane beyin denemis aynı sorun devam ediyormuş.daha önce başına gelen var mı ne yapmalıyım lütfen yardım edin.artik sanayiden kurtulmak istiyorum..

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.