Şimdi Ara

Aradığımı bulamıyorum yardımcı olan çıkarsa sevinirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar elimdeki laptop için ram almam gerekiyor ancak sorun büyük
    2Gb DDR3 1066Mhz Notebook ram almam gerekiyor ancak her marka olmaz. mesela hi-level ve bigboy kesinlikle olmaz seçenek dışı.
    bunun dışında ikinci el olmaz illa sıfır ürün olmalı ve 2Gb DDR3 1066Mhz Kingston ramler hiç bir sitede stokta yok sadece bazı sitelerde 5 gün içinde temin edilir yazıyo ve büyük ihtimal sahte ramler temin ediliyo 1066Mhz'in üstünde ram alamam çünkü yeni ramler artık çipli üretiliyo yani 1333 tak 1066 da çalışsın artık yok illa 1066 olcak.
    güvendiğim diğer markalar olan corsair, crucial ve samsung'un bu verdeğim değerlerde ki ramleri türkiye de satılmıyo. yani geriye tek yol kalıyo türkiye ye gönderim yapan bir amerika kaynaklı siteden alış veriş yapmak ama hangi site bu bir diğer sorun. önerisi olanların fikirlerini bekliyebiliyorum.



  • 1333 ram niye 1066 çalışmıyor ben onu anlamadım denedin mi?cpu-z programını indirip spd kısmına bakarsan ramlerin jedec stantartları vardır sen bu bu hızlarda çalışabilirsin diye.1066 hızı da belirlenmiş ise 1066 ram yanında çalışabilir ama uyumsuzluk da yapabilir sadece çalışması yetmiyor.yurt dışından alacağım diyorsun alacağın ram de uyumsuzluk yapabilir notebooklarda yaygın bir olay bu uyumsuzluk mevzusu o yüzden netten al bir 1333 ram dene olmazsa 7 gün içinde iade edebiliyorsun.
  • bir çok 1333 lük ram denendi pc açılmıyor illa 1066 olması lazım yeni çıkan ramler çipli sahip oldukları hızdan daha düşüğünde çalışmıyorlar bunun için tedbir alınmış vatan pc ye gidip durumu anlattım evet dediğiniz doğru dediler yani artık yüksek tak aşağısında çalışır devri kalıcı olarak bitmiş bundan sonraki üretimlerde hep çipli olucakmış yani illa 1066 olcak başka hiç yol yok. ancak ilk mesajda belrttiğim şartlar altında olmalı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nomec -- 9 Haziran 2014; 21:48:41 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pegasus1881

    2el urunlere bakın meselahttp://forum.donanimhaber.com/m_92822326/tm.htm

    hayır ikinci el kesinlikle olmaz ilk mesajımda yazmıştım. öneriler lütfen kişye göre değil ilk mesajım doğrultusunda verilsin. amacım eski ram ler yerine eski ram alıp takmak değil. amacım verdiğim değerlerde ve sadece ilk mesajda belirttiğim markaların sıfır ürünlrini temin edebilmek. bu da şu anda bu ülkede mümkün olmadığı için türkiyeye göderim yapan site önerisi istedim. istediğim tek şey buraya gönderim yapan amerika kaynaklı bir site işte hepsi bu




  • amerikadaniste.com gibi sitelerden alabilirsin tr'ye newegg gibi siteler direkt göndermiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Edward Teach -- 10 Haziran 2014; 11:48:06 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.