Şimdi Ara

Aradığınız bütün ilahilerin sözlerini bulacaksınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ruhunuzu dinlendirecek ve manevi duygularınızı biraz daha arttıracak olan isimlerden bir tanesi ile sizleri selamlamak istiyorum. Belki birçoklarınız bu ismi duymuştur ancak henüz dinlemeyen ve bilgi sahibi olmayan kardeşlerimiz için Sedat Uçan kimdir ve hangi albümlere sahiptir bunlara göz atalım istiyoruz. Manevi duygularımızın tavan yaptığı özel gecelerde daha çok yerel kanallarda karşımıza çıkan ve Menzil’e olan yakınlığı ile de bilinen Sedat Uçan, yaklaşık olarak 12 yıldır bu piyasada bizlere hizmet veriyor ve naif sesi ile ilahilerini bizimle paylaşıyor. 1998 yılında başlayan serüven ve Muhammed’in Aşkına albümü ile ilgi çekmeyi başaran bu özle isim, kişiliği ve karakteri ile de göz dolduruyor.

    İlahi sanatçısı olmak özellikle ülkemizde çok kolay değil çünkü çok fazla değer göremiyorsunuz ve yaptığınız işe nedense para verilmiyor. İlahi söylemek ve, belli bir yaşam biçimini de beraberinde getiriyor ve Sedat Uçan bu maneviyatı en iyi şekilde yansıtan ve en iyi şekilde yaşantısına entegre eden isimlerden bir tanesidir. Allah’ın varlığını, birliğini, yüceliğini anlatan ve onun kulu ve elçisi olan Muhammed’in anlatıldığı ve düşük ritimde devam eden ilahiler, artık online olarak da karşınıza çıkıyor ve az önce de belirttiğimiz gibi Sedat Uçan ve çok daha fazla ismi sizler de ücretsiz olarak dinleyebiliyorsunuz.

    Kusursuz bir sese sahip olan bu özel isim henüz çok genç ve şimdiye kadar birçok şehirde konserlere de çıkmıştır. Sitemizde bu isim gibi çok fazla ilahi sanatçısı yer alıyor ve manevi duygularınıza tercüman oluyor diyebiliriz. Bu güzel sözleri sizinle buluşturan çok fazla site yok, bu yüzden farklı ve özel olduğumuzu düşünüyoruz. Gün içerisinde sizler de bilgisayar başında ilahilerinizi dinlerken sözlere de göz atmak isterseniz sitemizde yerinizi alabilirsiniz. Sedat Uça gibi maneviyatı yükske bir kardeşimizin yanı sıra çok sayıda ilahi sanatçısı da sitemizde misafir edilmektedir. Sözler her zaman için önemlidir ve bir sanat eserinde ilk akla gelen, duyguları net bir şekilde işleyen de ilahinin sözleridir.

    Sitemizde sizlere bu hizmeti sunuyor ve en çok dinlenen ilahi sözlerini ücretsiz olarak aktarıyoruz. Merak ettiğiniz sanatçının ismini girip aratmanız yeterli olacaktır ve en önemlisi de internet üzerinde eyer alamayan sanatçıları da ilahi istek bölümünden bizlere iletebilir ve talepte bulunabilirsiniz. Güçlü alt yapımız sayesinde çok sayıda misafirimizi en iyi şekilde ağırlamayı başarıyor ve en önemlisi de çok sayıda ilahi severe en iyi şekilde hizmet ediyoruz. Sektörde bu şekilde hizmet veren çok fazla internet sitesi yok ve bu da bizim en büyük avantajımız diyebiliriz. Mümkün olduğunca daha fazla ilahi sanatçısını sizinle buluşturmaya ve eserlerin sözlerini siz değerli misafirlerimize en iyi şekilde aktarmaya elimizden geldiğince gayret ediyoruz.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.