Şimdi Ara

Aradığınız bütün ilahilerin sözlerini bulacaksınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İslam dini ile ilgili özlü sözlerin şık bir düzenleme ile ilahi haline getirilmesi ilk dönemlerde çok fazla tepki toplamıştı ve birçok İslam alimi buna tepki göstermişti. Çalgı dinimizce günah gibi söylemler mevcut ancak Allah için yapılan bir şey var ortada ve bunun da sakıncalı olduğunu düşünmüyoruz. Ülkemizde ilahi sanatçılarının sayısı her geçen gün artıyor ve bu sayının artması ile birlikte daha profesyonel çalışmalar da karşımıza çıkıyor. Sedat Uçan, Abdurrahman Önül gibi öncü isimler sayesinde bu sektör inanılmaz bir şekilde gelişti diyebiliriz ve bu isimler genellikle albüm satışlarının gelirini de farklı kurumlara iletiyor. Hayır için yapılan bir iş diyebiliriz bu yüzden ortada absürt bir durum yok!

    Çok sayıda sanatçıyı sizlerin huzuruna getirmeye devam ediyoruz ancak daha da önemlisi bu sanatçıların eserlerini sözlü olarak sizinle paylaşıyoruz. Normal bir şarkıda hepiniz sözlere bakıyorsunuz ve ilahilerde bu durum aynı. Sözler sayesinde ilahiler daha anlamlı hale geliyor ve sizlerde bu sözlere göz atmak isterseniz sitemizde yerinizi alabilirsiniz. İlahiler, müzik ile değil, sözleri ile daha farklı hale geliyor ve bizler de bu farkı bildiğimiz için site yönetimi olarak arşivimize daha farklı eserler dahil etmeye çalışıyoruz. Yerli ilahilerin yanı sıra yabancı ilahiler de bu adreste sizlere ücretsiz olarak sunuluyor ve bilgi sahibi olmanız adına sitemiz en iyi şekilde yanınızda yer alıyor.

    İlahi dinlemek için farklı adresleri tercih edebilirsiniz ancak bu adreslerde dikkat ederseniz eğer sözlerin yer almadığını ve bu tarz bir sunumun var olmadığını görebilirsiniz. Sitemiz sizlere ilahi dinleme hizmeti değil, ilahi sözlerini sunuyoruz. Ülkemizde çok sayıda ilahi sanatçısı var ve artık birçok İslam alimi de bu sanatçılara destek vermeye devam ediyor. Sizler de bu sanatçıları detaylı bir şekilde incelemek için sitemizde yerinizi alabilir ve isim isim arama yaparak bu isimlere ulaşabilirsiniz. Dilerseniz eser adı şeklinde de arama yapabiliyorsunuz, yani sitemiz sizlere bu konuda da yardımcı oluyor.

    İlahi sözleri arşivimize güveniyoruz ve bu şekilde hizmet veren çok sayıda siteden daha geniş bir arşive sahip olduğumuzu iddia ediyoruz. Yıllardır bu alanda hizmet veriyoruz ve diğer sitelerden en büyük farkımız da isteklerinize ve taleplerinize en kısa sürede yanıt veriyor olmamızdır. İnsanların beklentilerini karşılayarak onları memnun edebilirsiniz ve bizim de tek amacımız budur. İlahi talebinde bulunarak sizler de merak ettiğiniz sözlerin en kısa sürede sitemizde yer almasına yardımcı olabilirsiniz. Site yönetimi olarak hizmet verdiğimiz insanlar ile bir bütün halinde hareket etmeye devam ediyoruz ve bu sayede daha güçlü bir çalışma içerisinde yerimizi alıyoruz. Farklı ve özel bir adres olduğumuzu düşünüyoruz, sizler de inceleme yapmak ve fikir almak isterseniz sitemizi ziyaret edebilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeqh -- 2 Temmuz 2014; 22:09:58 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.