Şimdi Ara

Aranıza 29 Aralıkta katılıyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.

    29 aralıkta Amerikadan 499$'a 80GB PS3'üm+Motostorm bundle geliyor. Aslında ilk önce XboX360 alacaktım ama sonradan düşününce xbox'ı Türkiyeye 15 ocak ta geldiğinde almayı planladım (internette PAL oyunların daha bol olmasından ve 65nm yüzünden)

    Bu sahip olacağım ilk PS makina ve ps ile ilgili tüm formları okudum. Ama tüm formda direk cevap verilmeyen 1-2 husus var sadece, bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim.

    1- Anladığım kadarıyla Amerika, Japonya ve İngiltere (Avrupa) olmak üzere 3 adet online oyun sunucusu var.
    Makina NTSC-U olduğundan sadece Amerikadaki serverlara mı bağlanabilirim. Diğer ülkeler içinde account yaratsam oradaki sunucular üzerinden oyun oynayamazmıyım? İleride Türkiye sunucusu devreye girdiğinde cihaz PAL olmadığından Türkiyedeki arkadaşlarla illa Amerika sunucularından mı online oynamak zorunda olacağım? Umarım böyle bir kısıtlama yoktur, yoksa oynamak için adamların yataktan kalkmasını beklemek sorunda kalacağız, birde ben Türklerle oynamağı daha çok istiyorum.

    2- Asıl amacım online olarak oyun oynamak, PS sunucularının performansı ne durumda? Amerika, Avrupa ve Japonya sunucuları arasında performans farkı varmı? Performans artırmak için tavsiyeniz varmı? Routerlar da açılan portlar sabit portlarmıdır yoksa port aralığımıdır?

    3- Xbox aldığım zaman PS3 de sadece PS3 için özel çıkacak oyunları almayı planlıyorum. Ama o zamana kadar alınıp oynanması gereken sizce olmazsa olmaz dediğiniz oyunlar nelerdir. (Şimdilik fifa 08, assassin Creed, COD4 ve Motostrom olacak)

    Teşekkürler.







  • bende senin gibi sevinerek almistim ps3 ü hemde 3 kere ama bir kac gün sonra pismanlik duydum sonra sattim insallah benim gibi olmazsin
  • quote:

    Orjinalden alıntı: konsolbaba

    bende senin gibi sevinerek almistim ps3 ü hemde 3 kere ama bir kac gün sonra pismanlik duydum sonra sattim insallah benim gibi olmazsin

    Dalga geçiyorsun herhalde.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: koray.83


    quote:

    Orjinalden alıntı: konsolbaba

    bende senin gibi sevinerek almistim ps3 ü hemde 3 kere ama bir kac gün sonra pismanlik duydum sonra sattim insallah benim gibi olmazsin

    Dalga geçiyorsun herhalde.


    Ciddi olabilir neden olmasın ? Ben şuan 8. PS2'yi kullanıyorum paso al sat al sat yapıyordum. Arkadaşda PS3'de benim gibi yapmış.




  • Arkadaşlar sorular hala cevapsız yaw

    Bir bilen el atsın şu sorulara bi zahmet...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.