Şimdi Ara

arçelik 2476 CEI inox modeli inceleme (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
5
Favori
31.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Class teacher

    MUTLAKA OKU
    Bu sitedeki yorumlardan etkilendim. Arçelik 2476 cei inox aldım. Alalı 3 gün oldu.
    Arçelik 2476 cei A++ 580 lt brüt hacim 400+97=497 lt net hacim arkadaşlar.
    (580 nin sadece 497 ltsi net hacim) Kesinlikle tavsiye etmiyorum.
    44 db ama en az 50 dblik gürültü veriyor. Mutfağın kapısını kapatıyorum yatak odası ile 12 metre mesafe var yine ses geliyor. Çok kötü.
    Kampanyada 3100 e düştü bana kredi kartına 2950 ye geldi. O an bi telaş yoğunlukla arçelik almak durumunda kaldım. Gönlümde bosch vardı.


    Piyasada muadili Bosch KGN76AI30N A++ 578 brüt hacim 406+115=521 lt net hacim.Ebatları aynı ,Brütleri neredeyse aynı olmasına rağmen Bosch 24 litre daha geniş.
    Ayrıca yeni ürün ,şık , içindeki malzeme ve teknik ekipmanlar çok iyi, led spot aydınlatma. Çok kullanışlı 42 db ses seviyesi. 3 bin liraya Arçelik 2476 cei alacağınıza 150-200 fazla verin en iyisini alın. İnanın arkamdan hayır dua edersiniz. Kesinlikle 2476 cei almayın dost tavsiyesi.
    Bosch KGN76AI30N A++ 3435 tl çok zorlarsanız nakit 3150 bırakıyorlar. İnternette bile 3300 den aşağı fiyat veren yok.

    Yaklaşık 30 senelik Arçelik kullanıcısı olarak, evlenince daha kaliteli olduğunu düşünerek Bosch marka üst model bir buzdolabı aldım. Babamların yeni nofrost buzdolabı da Arçelik. Ve karşılaştırınca malzeme kalitesi olarak hiç de daha kaliteli olduğunu düşünmüyorum.3 günlük buzdolabını kötülemişsiniz ben biraz artniyet arıyorum.

    Benim Bosch dolabımın Garanti süresince 2 sefer ses yaptığı için evaparatörü değişti ama servis buzdolabını değiştirmedi. Şu anda yine evaparatör ses yapıyor ve garanti süresi bitti. Siz gelin de evaparatör çalışınca gece evdeki sesi dinleyin. Traktör calışca anca aynı sesi çıkarır. Sırf bu yüzden dolabı değiştireceğim.

    Bir de dış hacminin aynı olup iç hacminin daha geniş olması daha iyi olduğu anlamına gelmez. Hatta tam tersine daha kötü de olabilir. Yalıtım malzemesi daha ince kullanılmış olabilir mesela.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi css2005 -- 20 Haziran 2017; 11:48:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bende aldım 2 yıl oldu sürekli çalışıyor. servis çagırdım. baktı bişey yok diyor. bir cıhaz takacaklar. calışma saati ile ilgili. ondan sonra ortaya cıkacak. ama ıon ısıgı yanmıyor nedense aradım sordum siz ellemeyin dediler. zaten ellıcek bir yeri yok...
  • Buzdolabını aldım arkadaşlar. 2aydır kullanıyorum. Daha önceki buzdolabım Bosch üstten donduruculu nofrost idi.
    Genel olarak memnunum. İnşallah böyle devam eder. Genel bir değerlendirme yapacak olursak;

    -Görünüm; inox gri boya gri conta kullanılmış. Kesinlikle iz bırakmaz değil. Parmak izi ve su izi kalabiliyor. Ön kontrol paneli led gösterge gündüz görünebiliyor ve gece de ışığı rahatsız etmiyor.

    - İç hacim; Bence 4 kişilik bir aile için alınabilecek en ideal hacme sahip bozdolabı. Önceki dolabım 320 lt idi. Bu buzdolabı gerçekten ferah bir iç hacme sahip.

    -Kullanım; Dondurucusu altta olan bir dolabı ilk defa kullanıyoruz. Kullanım olarak bu şekilde daha rahat diyebilirim çünkü sebze ve kahvaltılık bölümleri yukarıda olduğu için sürekli eğilmek zorunda kalmıyorsunuz. Yalnız dondurucu kısmı çekmeceli ve çekmeceyi çıkarmak için kapıyı en az 90 derece açmak zorunda kalıyorsunuz. Buz kabını ve malzemeleri koymak biraz sıkıntılı özellikle yeri dar olanlar için.

    - Ses seviyesi; Bu buzdolabında inverter kompresör yok. Yalnız mevcut kompresör de gayet iyi ve sessiz çalışıyor diyebilirim. Kompresör ve fan sesini gündüz hissetmiyorsunuz zaten gece ise rahatsız edici değil. Önceki buzdolabımda ilk senesinde buz kırma sesine gece hırsız mı girdi diye yataktan kalktığım olmuştur. Yeni teknoloji buzdolaplarında artık her markada zannedirsem buz kırma sesi yok.

    -Elektrik tüketimlerini tutan birisiyim. Elimde 14 senelik tüketimler ve ortalamalar mevcut. Bakalım bu buzdolabı ortalamayı değiştirecek mi? Birkaç ay sonra nasip olursa yine yorumlarımı yazarım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi css2005 -- 14 Eylül 2017; 15:1:7 >




  • Up! Bu buzdolabında sorun yaşayan var mı? Almayı düşünüyoruz bu modeli.
  • berke.han kullanıcısına yanıt
    1 seneyi geçti şu an için memnun olmadığımız bir durum yaşanmadı. Fiyatı uygunsa tavsiye ederim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam fiyat 4000 TL. 3800'e bırakıyor bayiiler en fazla. Çok yüksek bence fiyatı. Yabancı markalardan bile daha pahalı.
  • Ben de bu buzdolabını almak istiyorum. İnternette araştırdığımda bayaa farklı fiyatlar var.
    arcbayi ve beyazavm sitelerinde fiyatları daha uygun.
    Bu sitelerden almamı tavsiye eden var mıdır?
  • bermuda66 B kullanıcısına yanıt
    Tamamen güvensiz diyemem. Ancak ben hatay çatalbaş arçelik bayiinden ucuz olması sebebiyle kurutma makinesi almıştım. Ürünü göndermediler , ben aramasam arayıp sormadılar ve 15 gün sonra kredi kartıma parayı iade ettiler. Arçeliğin kayıtlı bayisi olmasına ve Arceliğe şikayet etmeme rağmen.

    Yine de siz siz olun iyice araştırın bayiyi. Arçeliğin kendi web sitesinden kayıtlı olup olmadığına bakın. Arayıp ellerinde ürün var mı varsa internet fiyatlarının geçerli olup olmadığını sorun. Daha sonra alışveriş yapın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba aynı ürünü bende aldım fakat aldığım günden beri ses beni rahatsız ediyor.
    Sizde ses bu şekilde mi yetili servis ürünün normal olduğu diğer bir tanıdığım bir usta ise sesinin kompresörden arızalı olduğundan dolayı ve pistonların çok sesli çalıştığını söyledim. Yetkili servis normalde bu şartlarda çalışması gerektiğinin seste hiç bir problem olmadığını söylüyor. Etrafımda bu modeli karlışatırabilceğim dengi yok ses normal midir?
    https://www.youtube.com/watch?v=lumtRnFGYLk
    https://www.youtube.com/watch?v=0zKxlgb32hM




  • 0HT 0 kullanıcısına yanıt
    Normal değil gibi. Sadece brrr kompresör sesi olması gerek. Diğer sesler nereden geliyor anlamadım..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumda aktif olarak urunu kullanan vardir akil verir kiyaslar diye yazdim. Bana gorede normal degil 4 gunluk dolap surekli market dolaplari gibi oterek calisiyor. Bos halde calistigi halde bu sekilde bit ses var neyi sogutmucak icersinde bu kadar ses cikaricak.
    Yetkili servis ilgilenmiyor bile dolap ses normal dedi gitti digeri gelse yine aynisi olucak. En azindan ses normal olmadigini burdan tehit edersem bir usta daha getircem eve oda normal degil derse tuketici mahkemesine vericem evimin icinde lokanta dolabi sesiyle yasamak biraz sinir bozucu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar selam.satici bu urunu cok ovdu.ama inverter motor degilmis.ayni ayarda inverter motor olan varmi?
    bu inverter olayi sanirim seside etkiliyor
  • 0HT 0 kullanıcısına yanıt
    Kompresör sesi videodaki gibi. Kıyaslamayı kendiniz yapabilirsiniz. Gaz sesi olabilir ancak o kadar yüksek olmaması gerek.

    https://youtu.be/Hl-0vQox0Go

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,
    Bu buzdolabının kapağı soldan sağa doğru açılıyor normalde ürün görsellerinde. Kurulum yaparken sağdan sola doğru aldırabiliyor muyuz? Ya da bunu sipariş verirken mi bildirmek gerekiyor benim dolabım sağdan açılsın istiyorum diye. Kullananlar bilgi verebilirse sevinirim.
    Teşekkürler
  • thedarkride T kullanıcısına yanıt
    Malesef hocam sabit ve değiştirme seçeneği yok. Aynı sorunu yaşıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • celilbey kullanıcısına yanıt
    Dünyanın en saçma mühendislik hatası. Nasıl olabilir böyle bisey, nasıl bunu bu şekilde satarlar inanılmaz Bi durum. Biri de çıkıp demiyo mu "ya arkadaş biz mal mıyız? koca buzdolabını yapıyoruz ama insanları soldan açmaya mecbur ediyoruz" diye.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • thedarkride T kullanıcısına yanıt
    Kapı kolu ön sacın üzerinde olduğu için soldan açılıyor. Sağdan açılabilmesi için sağ tarafta sac üzerinde montaj deliklerinin olması ve bir tapa ile kapatılması gerekirdi. Bu da tasarımsal olarak güzel durmayacağı (şahsen ben dolabımda istemezdim) için soldan yapmışlar. Yani mühendislik hatası değil, tasarım müsade etmiyor. Mesela gardırop buzdolaplarının da kapıları ve yönleri değişmez çünkü tasarım öyledir.
    Ha şöyle olabilirdi; müşteri talebine göre sağdan üretim yapılıp teslim edilebilirdi. O zaman da başka sıkıntılar doğuyor konu çok uzar.
    incelerseniz 270530 El modeli çift yönlü kullanılabiliyor. Hacim 50 lt kadar küçük. Ya da 283720 daha büyük.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi css2005 -- 13 Mayıs 2020; 11:27:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • css2005 C kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkür ederim yardımın ve yorumun için, ancak bunun çözümü basit. Kapaklar durur depoda, sorarsın müşteriye sağdan mi istiyorsun soldan mi? Gelen cevaba göre iki delik iki vida geçmiş olsun. Müşteriye de sonradan değişmeyeceğinin bilgisini verirsin. Olay biter. Evlilik için yaptığım bütün ev alışverişlerinde karşılaştığım en saçma sorun olabilir şu an için.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • thedarkride T kullanıcısına yanıt
    Anladığım kadarıyla aldınız. Değişim talep edemiyor musunuz?

    Yalnız çözüm o kadar basit değil. Üretici olarak düşünün. Üretim planını, satış hedeflerini belirlediniz, gövdeyi yaptınız. Her gövde için iki kapı (alt üst 4) mı üreteceksiniz? Ya da % belirleyip üretim yaptınız bir kısım sağ kapılı dolap elinizde kaldı "kalan sağlar bizimdir" mi diyeceksiniz. Lojistik olarak da sıkıntı. Bayiye %kaç sağ %kaç sol göndereksiniz? Yedek parçası sıkıntı, servisi sıkıntı. Dedim ya konu uzar.
    Eğer aldıysanız tek yanlış bayinin sizi bilgilendirmemesi olmuş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi css2005 -- 13 Mayıs 2020; 16:0:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha almadım şükür ki erken farkettik. Ucundan döndüm ama,bugün teknik servis aradı değişmiyor dedi. Mevzu kesinleşti. Başka dolap bakıcam. 85 cm civarında ve kapısı sağdan olan.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.