Şimdi Ara

Arçelik 9103 yp sıkma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Arçelik 9103 yp makinesini 2017'den beri kullanmaktayız makinenin dün gece sıkmasında sorun oldu daha önce de sıkmıyordu teknik ekip çağırmıştık bir parça değiştirmişti düzelmişti. Dün tekrardan makineyi açık bırakmıştım içinde suyla bekliyordu ve sıkma yapmıyordu sadece dönüyordu boruyla uğraştım alt üst çevirerek makineyi resetledim sonra sorun düzelmişti sıkma yapmıştı ardına 4-5 defa makineyi açtım sorunsuz sıkma yaptı boruyu bu şekilde sabitledim sizce sorun var mı? Bundan sonra tahliye borusu bu şekilde olsa sorun yaşar mıyım? Teşekkürler.


    Arçelik 9103 yp sıkma sorunu



    Arçelik 9103 yp sıkma sorunu


    Arçelik 9103 yp sıkma sorunu


    Arçelik 9103 yp sıkma sorunu


    Arçelik 9103 yp sıkma sorunu







  • Prizin yeri hiç iyi bir yer değil. Bir tane de adaptör var. Allah korusun bir su kaçağı olsa akla gelmeyecek kazalar yaşanabilir. O bölgeden de su kaçağı olur mu? olur.

    Sıkma sorunundan önce prizi oradan kaldırın.

    Sıkma sorunu borularla ilgiliyse yani gider borusu, taktığınız şekilde düzeldiyse düzelmiştir. Sorun yaşayabilirsiniz de yaşamayabilirsiniz de. Makine yerinden kıpırdar ve bu soruna yol açabilir.

    Konuyu açarken neden beyaz renk kullandınız?

  • sıkma sorununu pompa'dan veya elektronik aksamdan kaynaklandırmıyorsa gider borusu sifon yapmış olabilir. Yani borudaki su dışarıya atılamadığı için içerde kalıyordur. Gider borusunu kontrol edin.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.