Şimdi Ara

arçelik A40-LEG-6B uydu sinyal sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar dayımın kullandığı arçelik 40leg6b hd uydu alıcılı tvsinde doğuş yayın grubu kanallarını (star,ntv, ntv spor, cnbc-e) arattığımızda hiçbiri bulunamıyor. Aynı çanağa bağlı normal uydu alıcılarında sorun yok. Benzer sorunla karşılaşıp çözüm yolunu bilen varsa yardımları bekliyorum.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: vmesut

    arkadaşlar dayımın kullandığı arçelik 40leg6b hd uydu alıcılı tvsinde doğuş yayın grubu kanallarını (star,ntv, ntv spor, cnbc-e) arattığımızda hiçbiri bulunamıyor. Aynı çanağa bağlı normal uydu alıcılarında sorun yok. Benzer sorunla karşılaşıp çözüm yolunu bilen varsa yardımları bekliyorum.

    bende de 46 inc olanı var ve 24 tv karamel cine 5 gala yok bazıları da sinyal kırılmaları yaşatıyor aynı antene bağlı diğer tv de herşey yolunda sanırım bu cihaz sinyal kalitesi %20 altında olan seviyeyi algılamıyor,star grubu bende mevcut sorunsuz ,ama sinyal kalite sorunu herhalde kronik görülüyor henüz çözemedim, frekansı atıyorum 12691 ise 92 veya 90 yaparak deneyiniz ben bir paketi o şekilde bulup eklemiştim
  • cevap için teşekkürler umarım yazılım güncellemesi ile sorun çözülür.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.