Şimdi Ara

Arçelik bulaşık makinesi su almıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
7.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba.
    Model : 6230 HT
    Sorunun başlangıcı: Normal yıkama devam ederken, bir türlü kurutmaya geçmedi. Makinenin yıkama ledi yanık(yeşil) kalmıştı ve normal sesinden biraz daha yükses bir ses geliyordu.(Motor sesine benzer bir ses.)
    Makineyi açtık. Bulaşıklar temizdi. Yıkanmış yani. Ama buhar yok. Kurulama yapmamış muhtemelen. Bulaşıkları aldık.

    Ertesi gün bulaşıkları yerleştirip makineyi tekrar açtık. Makinenin yıkama ışığı yandı. Bahsettiğim motor sesine benzer ses gene başladı ve hiç susmadı. Makine hiçbir şey yapmadı. İçine açıp baktım su almış mı diye. Su yoktu. Su aldığı boruyu makineden söküp musluktan kontrol ettim. Su geliyor. Makinenin su girişinin olduğu yerde sarı-beyaz renkte çok ince deliklere sahip bir filtre var. Onu çıkaramadım ama baktığımda tıkalı değildi. Su püskürten döner başlıkları çıkarıp baktım , tıkalı değildi. Tabandaki giderin olduğu yerdeki filtreyi çıkardım. Birşey yoktu ama genede temizleyip tekrar taktım. Bekle tuşuna basılı tutup makineyi resetledim. Farklı programlar denedim. Ama aynı sorun devam etti.
    Önerisi olan?
    Teşekkürler.







  • Makinanın içinde su kalmış olabilir. Onu boşaltmadan yeni su almaz. Yan yatırıp o suyu akıtın 1 litre kadar gelir. Sonra makinayı düzeltip hortumunu fişini takıp çalıştırın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.