Şimdi Ara

arçelik çamaşır mak. kapak menteşe yuvası!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar
    az önce çamaşır makinamdan çamaşırları çıkarıyodum..sağ elimle çamaşırları çıkartırken sol elimlede açık olan kapaktan destek alıyodum..o sırada lönk diye şu menteşenin girdiği yerden kapak bakaliti kırıldı ve menteşe kafası yuvasından çıktı..şimdi kapatmak için alttan destekliyom ,öyle kapanıyo..açılırkende kapak aşağı inik açılıyo..illaki elle destek yapacanda ,menteşeyi yuvada tutacan..bırakırsan çıkıyo..kapanmasında bi sorun yok..

    kırılan yer , kapağı tam karşına alıp karşıdan bakınca , menteşeler solda oluyo tabi, üst menteşenin tam yan ve ön cephe bakaliti..yapışturayım dedim..olmadı..

    napayım..kapakmı değişir..yoksa bişiler yapabilirmiyim..kaça olur..servismi çaarayım..

    teşekkürler



  • Arkadaşım elin biraz yatkınsa hiç yapıştırmayla falan uğraşma servisede gerek yok. O parçaları sök bunların yedek parçalarını satan dükkanlar var onlardan temin edersin. Benim beko makine var 13 senelik kapak tutamağı defalarca kırıldı ,çalıştırma düğmesi bozuldu en sonda motoru arızalandı.Hepsini ben gidip parça satandan aldım motora 40 tl verdim hemde iki yıl garantili hiç servisle falan uğraşmadım evde kendim takıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.