Şimdi Ara

Arctic Freezer 280 pompa devri ayarlama ve görme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar iki sorum olacak başlıktaki sıvı soğutma ile ilgili birincisi tek çıkışı var cpu fan çıkışına taktım hem pompa hem fanlar çalışıyor fakat fanlar yüzde yüzde 1500rpm de kalıyor 1700'e kadar çıkması lazım halbuki. Acaba fanları ayrı bağlasam 1700'e çıkarmı anakartın tek çıkışı hem pompayı hem fanları döndürmeye yetmiyor olabilir mi. Anakartım msi x570 a-pro. Bir diğer sorum ise pompa hızını göremedim nereden hangi programdan göreceğim bilgilendirirseniz sevinirim.




  • Sıvı sogutucunun yazılımı yoksa eger bios uzerinden pompa + fan ayarı yapılabiliyor. Yalnız sogutucunun fanlarını coklayıcıya bağlayıp kabloyuda sadece cpu fan sokete takılı olursa manuel olarak cpu fan ayarladıgın zaman pompa ve fan degerleri esit olur. Coklayıcı yerine soğutucu fanları anakart uzerinde ki fan soketlerine takıp ayrı ayrı manuel seviye ayarlayabilirsin. Pompa icinde biosdan cpu yazan degeri değiştirerek yapılabilir.

    Ama bence en iyisi kendi halinde bırakmak. Isı sorunun mu var mesela ? Çünkü diğer türlü PWM destekli fanlardır herhalde illa ki sıvı soğutucu olduğuna göre ? Bu durumda işlemci ısındığı zaman fanlar da ona göre dönüş hızı yükselir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lautreamont -- 16 Şubat 2021; 23:40:51 >
  • hocam ürünü teknobiyotikten mi aldınız?ben de bu soğutucudan almayı düşünüyorum ancak revisyon 2si varmış.şimdi 3ü çıkmış.sitede satılan hangi revizyon yazmıyor sizdeki hangi versiyon

  • Revizyonlar arasındaki tek fark, am4 soket için olan montaj plakaları. Rev3 ve Rev4 montaj kitisinde offset montaj yapabiliyorsunuz. Onun dışında gerisi aynı çok önemli değil yani. Ayrıca herhangi bir revizyonu artic'den talep ederseniz ücretsiz gönderiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.