Şimdi Ara

Arena Hakkındaki Sorularım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar belli bir süredir HeartStone oynuyorum. 1 yılı geçmiştir fakat sürekli aralıklarla mesela 1 hafta boyunca oynuyorum sonra 1 ay ara veriyorum.

    Özet 1 yıldır kafama estikce oynuyorum.

    1. Sorum
    Arenada 2 win i hiç geçemedim ne yapmam gerekir. Bir çok konu okudum ne bilim uygulama indirdim hangi kartlar arenada işe yarar ama yok. Galiba benım kafa çalışmıyo buna cevap veremeye bilirsiniz. Cevap açık.

    2. Sorum
    Sezon her ayda bir bitiyor bu konudaki bilgim doğrumu eğer doğru ise ay sonlarında oyuna girmek önemli o şekilde kart kasabilirim ? Çunkü Rank game girdiğim zamanda 20 den aşşağı inemıyorum. Sürekli oynadığım class mage sorun bu olabilir mi. yorum olarak ek sorularda yazabilirim hem benim gibi arkadaşlarda yararlanır.







  • 1.sorunu cevaplarsam genel mekanik leri pek bilmedigin trade felan 2 wini gecemiyebilirsin onun icin biraz arena videolaru felan izle youtubedan halledersin bence yavas yavas artar
    2.sorun ise oynamadigin surece yildiz dusmedigin icin sezon sonu veya basi oynaman okadar onemli degil mageyi bilmemde her classla rahat bi sekilde rank 10a kadar gelinir ondan sonra meta deckleri oynaman daha iyi olur

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • saol hocam mageye devam yani. Bu gün Arena girdim yine mage toparladım bakalım ne olucak.
  • Dostum youtubede trump, amaz, kripparian gibi arena oyunculrı var. Tavsiyem onlaeın videoları aç, hngi kartları seçiyorlar, neden seçiyorlar falan iyice bi kavra. Sonra aç nasıl oynadıklarını izle, ne zaman surata vurup ne zaman trade yaptıklarını. Hatta adam oynamadan önce içinden “bence şunu şöyle şunu şöyle yapacak ” de ve dediğin gibi mi yaptı, yapmadıysa neden başka bir hamle yaptı düşün. Kısa sürede daha iyi sonuçlar alacağına eminim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arenada Kart seçimlerinde yardımcı olması açısından heartharena.com gibi sitelerden faydalanabilirsin. En azından kart seçimlerinde daha düzgün bir deste yapmana kısmen yardımcı olabilir.

    Arena oyunlarını oynarken de amacın board kontrolünü kendinde tutmak olmalı. Bu da ne demek olabildiğince karşı tarafın boarda koyduğu minyonları öldürerek sadece kendininkileri bırakmak. Her oynadığın minion'ın bir sonraki tur rakibin boarddaki minionları ile öldürülememesini sağlamak gibi düşünebilirsin.

    İleride daha çok deneyim kazandıkça bir sonraki el rakibin yapabileceklerini hatırlayıp ona göre oynamaya başlayarak da ustalaştığını fark edeceksin. Mesela mage e karşı oynuyorsan 7. turn gelmeden flamestrike gelebileceğini düşünüp boarda çok minion koymamak gibi.

    Biraz zaman lazım o kadar.
  • Arena su kadar kart varken bir sinerji olusturamiyorsun bu da buyuk sorun eskiden nax ve gvg varken 12-9 arasi win aliyordum simdi metadan ve tum kartlar hakkindaki bilgimden biraz koptugum icin 5 i gecince iyi diyorum.



    Cidden expansionlarin coklugu arenayi cidden sans faktorune birakiyor biraz daha
  • Bi soruda ben ekleyeyim arena masrafını çıkarmak icin kaç win almak lazım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: barbod

    Bi soruda ben ekleyeyim arena masrafını çıkarmak icin kaç win almak lazım?

    7 winden sonra diye biliyorum kardeşim emin değilim bilgili arkadaslar daha iyi yardımcı olur
  • arena yapa yapa öğrencen hangi kartların zorluk yarattığını spell minion dengesini curve dengesi kaliteli minion dengesi


    arena rankeddan çok çok daha zordur hele üzerinden 3 yıl geçmiş oyunda artık insanlar arenada ne yapması gerektiğini bildiği için bu aralar dahada zor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: barbod

    Bi soruda ben ekleyeyim arena masrafını çıkarmak icin kaç win almak lazım?

    Hiç win almasanız bile ödül olarak 1 Pack'e ek olarak aşağıdaki ödüllerden birisini rastgele alırsınız;

    - 25-40 gold
    - 25-40 dust
    - 1 Common Card

    En iyi ihtimal dahilinde amorti için (Pack'i 100 Gold saymamız hainde) 1 Win yeterli; 1 Pack, 50 Gold (Azami ödül)

    Kesin amorti (zarar etmemek) içinse 4 Win gerekli. 1 Pack, 40-60 arası Gold ve aşağıdaki ödüllerden birisi;

    - 20-30 Gold
    - 20-25 Dust
    - 1 Common Card
    - 1 Rare Card
    - 1 Pack

    Bahsi geçen 7 Win'de ise 1 Pack, 150-160 arası Gold ve Aşağıdaki ödüllerden birini alırsınız. Verdiğiniz giriş ücretini geri aldığınız gibi, Pack ve aşağıdaki ödüllerden birisi de bedavaya gelir.

    - 20-30 Gold
    - 20-25 Dust
    - 1 Common Card
    - 1 Rare Card
    - 1 Card Pack




  • Çok teşekkürler verdiğiniz bilgiler için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • genel olarak en iyi kartları bilmek ve draftladığın destenin ne tarz bi deste olduğunu anlaman. eğer çok kötü değilse draftın bunları bilince en az 5 yaparsın her arena oyununda.

    örneğin auctioneer miracle rogue destesi için en önemli kart ama arenada iş yapmaz. shredder ise gözü kapalı 4 5 tane olsa bile alınacak bi kart. oyun sana çok fazla early kart draftlattıysa artık aggro draftlamaktan başka seçeneğin kalmıyor. 6-7-8 dropları o tarz bi desteye almamalısın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.