Şimdi Ara

arı sütlü şampuan sonrası saç derisi yarası..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bundan yaklaşık dört yıl önce kadar kardeşimin arı sütlü şampuanını bi kaç kere kullanma gibi bi gaflete düştüm.Loreal ya da Schwarzkopf'tu markası.O gün bu gündür kafamda sürekli yara ve kabuk oluşumu var.her gün yıkadığımda geçer gibi oluyo fakat bi kaç gün yıkamadığımda peyda oluveriyo ansızın.Doktur bey şu kullan dedi geçmedi bunu kullan dedi geçmedi.Ne güzeldi saçlarım eskiden.. yıllarca yıkamasam kepek bile oluşmazdı Sizlerden biri bu duruma hakimse ne yapabiliceemi söyleyebilir mi acaba??







  • Bi benim başıma gelir zaten bööle çükük şeyler!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi letthegoodtimesroll -- 30 Kasım 2012; 15:55:18 >
  • sedolin mavi şampuanı kullan bana inan iyi gelicek. sebamed günlük şampuan ile dönüşümlü kullan ama. iki hafta kadar hergün yıka sacını eger hergun yıkamıyorsan.
  • Sezer Ekrem hocam Aslına bakarsanız bu iş başıma bilmediğim bi şampuanı kullanmamdan geldiği için tereddütle yaklaşıyorum yine bi kimyasal kullanma fikrine.fakat yine de bi alıp deneyeceğim.Sevgili Efsue sizin fikriniz daha cazip geldi aslında fakat daha önce de bi kaç defa gittiğim faklı farklı doktorlar beni pek iplemediği için yine gidip bi uzman! a başvurma cesaretini de zor bulucam kendimde sanırım.Sorunun o şampua olduğuna neredeyse adım gibi eminim ama yine de o döneme rastgelmiş alerjik bi durum da olabilir dediğiniz gibi..En iyisi mi ben İzmir merkezde bu işi iyi yapan birilerine başvurayım.Malum Devlet hastanesi yine hiç bi yerine takmayacaktır beni.. Çok çok teşekkür ederim yardımcı olmaya çalıştığınız için..




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.