Şimdi Ara

Arizona State University'de Economi okumak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yaklaşık 1 yıldır aklımda ve babamın ısrarlarıda söz konusu olunca sormak istedim, amerikada arizona statede economi okumak bana ne gibi bir avantaj sağlar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • ASU dünya sıralamasında en iyi 100 içerisinde. Amerika'da da en büyük üniversitelerden biri; hatta öğrenci sayısı olarak en büyüğü. Her türlü prestijli bir okul ancak bölge ve okumak istediğin bölüm çok eşleşmiyor gibi. Arizona'da, özellikle okulun bulunduğu Phoenix'te daha çok IT ve mühendislik alanları üzerine iş imkanları var. ASU'ya girebilecek ortalaman, SAT skorun vs varsa Ekonomi bölümünü uluslararası finans kurumlarının daha fazla olduğu yerlerde okumanın daha faydalı olacağını düşünüyorum.
  • Yanlis anlama kabaca soylemek gerekirse Aksini dusunmeni saglayan sey nedir ailen bile destekliyorsa ? Forumda ASU'da okuyan biri mevcut ilgili konuyu forumda bulabilirsin
  • ASU da okuyan varsa bana ulaşabilir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle Amerika'da eğitim almış biri olarak söylüyorum böyle bir şansınız varsa sakın kaçırmayın. Amerika'nın en iyi üniversiteleri arasında yer alıyor Arizona State University ve özellikle şu an başvurularda 15.500 USD'ye kadar burs veriyor. Her sene için olan bu burs okul fiyatını da düşündüğünüzde çok avantajlı. Ayrıca başvuruları ücretsiz olduğu için başvurup kabulünüzü almakta hiç bir sakınca yok sizin için.

    Arizona State University ile alakalı yazımı buradan okuyabilirsiniz.Arizona State University
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.