Şimdi Ara

arkadan çarıpıp kaçan insan !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar aralık ayının ortasında kamyonun biri bana arkadan sağlam bir şekilde çarptı üstelik arka arkaya iki kez ben arabayı sağa çektim bu durmadı gidip 200 mt ilerde durdu arbadan indi ben arabama bakarken bir anda arabaya binip olay yerini terk etti. ben olay yerini terk etmedim polisi çağırdım polisler tutanak tuttular ve arkadan çrpmadan dolayı onu kusurlu gösteren bir rapor aldım.
    bununla tamir ettirmeye çalıştım servis olmaz dedi bende karakola gidip şikayetçi oldum 4 aydır bekliyorum dosya hala savcıda ses seda yok.. arabamda kasko da yok trafik sigortasından yaptıracam güya.. ne önerirsiniz böyle bir tecrübeniz varmıdır. avukat tutmadım ,tutsam faydası olur mu ? gidip kendim yaptırsam davayı kazanırsam paramı alabilirmiyim ? yoksa beklemem mi gerek...



  • Plakadan vs. Araca ulaşamadınız sanırım,adres vs.?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aracın plakası yok mu elinizde?
  • Aynı durum başıma geldi. Gece saat 1:30 civarıydı. Kamyonet tenha bir yolda arkadan çarptı, aracı eşim kullanıyordu. Biz durup da araçtan inene kadar kamyonet ara sokağa girip kayboldu. Alkollü olduğunu tahmin ediyorum. Etrafta kamera da yoktu, insan da yoktu malesef plakasını da alamadık. Aracın bagaj kısmındaki hasarı görünce eşim şoka girdi, aracın hasarını, kaçan komayoneti falan bırakıp onu sakinleştirmeye uğraştım. Suçsuzum ancak hakkımı arayabileceğim bir kanıtım da yok. Araca da ihtiyacım var, kaskom da yok malesef. Çaresiz götürdüm ustama 1 haftada arkasını yeniden yaptı, ücretini de kendim ödedim malesef Miktarını yazmıyorum, hatırladıkça moralim bozuluyor.
    Masrafınızın parasını alırsanız lütfen buradan da paylaşın. İnşallah beklediğinize değer ve sonunda gidip parasını vererek yaptırmak zorunda kalmazsınız.




  • hocam plakayı aldım ancak servis yapamayacaklarını söyledi ? sigorta şirketi kabul etmezmiş falanda filanda işte ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.