Şimdi Ara

Arkadaş arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 44 seviye marauder var. Merveil ile savaşırken öldüm. Cruel act 1 başı. Delirmemek elde değil. Paso armor ve life kastım. Life regen 87 şu an. Beraber oynayıp en azından altmış seviye olmamda yardım edecek birini arıyorum. Altmış olsam rahatlayacağım, bundan önceki karakterimi 58 seviyeyken sinirlenip silmiştim. Bu kadar zor olmak zorunda mı bu oyun.

    http://steamcommunity.com/id/piyerbezuhov



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 11 Şubat 2016; 15:21:48 >



  • merveil ile savasırken sadece cold resisit toplasan yeter ki vendordan al 2 ring isini gorur. armor ve life regen gerekmez. hatta damagein düsük oldugundan ölüyorsun belkide.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: druen

    merveil ile savasırken sadece cold resisit toplasan yeter ki vendordan al 2 ring isini gorur. armor ve life regen gerekmez. hatta damagein düsük oldugundan ölüyorsun belkide.

    Statlar sıfırlanmışken hazır 51 seviye marauder için ne önerirsin? O bossta dediğini yapıp tek seferde kestim bu arada. Biraz geç oldu pek giremiyorum oyuna. Sistemi bir oturtayım yeter. Molten Strike ve Attack Speed'î katlayan gem takılı sopa ve kalkan kullanıyorum. Damage 600 civarı ve epey uzun sürüyor moblar bile. Biraz fazla regen ve armor kastım gibi. Bu sefer o kadarına gerek yok sanırım. Bir halta yaramıyor çünkü.
  • 1h silah ve shiled ile normal yapıalcak bir buildin başarılı olması için ya crit build olmalı, ya damagei boostlayacak bir extra unique yada mekanik olmalı. yoksa direk normal melee skillerin hic biri critsiz vuruslar ilerde yaratık kesmeye yetmiyor.

    oyundaki en az build secenegi olan class belkide marauder.

    2h cyclone-earthquake-icecrasher-graund slam... buildler (tamamane itemlere göre build bunlar) genel de resulate technique kullanılır. 2h criti yüksek buildler pek denenmedi.
    herhangi 2h yada 1h crit build(herhangi bir skille)
    facebreaker cyclone (itemleri belli ezbere yapıaclabilcek bir build)
    spell caster olarak str bonusu yani iron will hesaba katılarak yapıalcak buildler ki bunda da tecrübe yada iyi bir rehber bulman gerek.

    righteous fire build (yeniler icin guide olmadan düzgün bir talent olmadan zor) ama bu buildin totemli hali daha kolay:

    https://www.youtube.com/watch?v=7zbEvTIMNcs

    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1510181

    üstteki 2 linkte de Totem RF build rehberi var. şuan için önerim Totem RF.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.