Şimdi Ara

Arkadaşıma 55 bin borcum var 25 bin içerdeyim ciddi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle 1 hafta içinde ödemem gerekiyor, en kötü ihtimal ailemle konuşabilirim ama onları buna katmak istemiyorum, bütün olayı anlatsam evlatlıktan bile reddedebilirler.

    Arkadaşlar okulda sağlam bir adamdan para almıştım geçen 50 bin liralık, ay sonu 55 olarak geri istemişti. Belki bilenler vardır sweet bonanza işlerine girdim, başlarda parayı 70 bin küsürlere kadar çıkardım ama şuan 30 bine düştü. Şuan tehtid mesajları alıyorum acayip gerildim. Normalde ödemesi dündü fakat para olmadığı için kız arkadaşımı ikna etmeye yolladım (konuşsun zor durumda olduğumuzu söylesin diye) sağolsun ''Bir hafta uzatabilmeyi başardım'' Elinde prezervatif kutusu vardı ama içinde 3-4 tanesi eksikti... malesef şaka değil, Kıza da bir şey diyemedim sonuçta benim iyiliğim için yapmıştı ama böyle olacağını bilsem başka yerden bir şekilde borç bulup bir şekilde hallederdim. Keşke ihtiyaç kredisi çekip ödeseydim dün gururuma dokundu.



    Nerden bu 25 bin borcumu ödeyebilirim? paramı 30 dan 55 bine katlamayı deneyeyim fikrinize ihtiyacım var lütfen tavsiyeniz lazım... Keşke bitcoin alsaydım şuan 50 binim 70 bin olurmuş, bitcoin iyi midir? çalışıp öderim ama dersler var bir yandan kızla buluşmalar vaktim olmuyor. 12-36 aylık ihtiyaç kredisi vs çıkar mı kyk üzerine?


    Şuanki 3 planım, 1 Daha çok kumar, 2 Forex-bitcoin 3 İse çıkıyorsa ihtiyaç kredisi çekip kyk ve yazın çalışarak kapatmak, önerinize muhtacım iyi forumlar.









  • Senin kıza daha çok müşteri bulmayı yada borcun olan adamın taksit olarak kabul etmesini sağlayabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne okudum lan ben

  • böbreği gazeteye sarıp ver 

  • Eğer bu hikayede geçen kız arkadaşın vadeyi uzatma şekli gerçekse umarım sevmiyorsundur ve umarım o da seni sevmiyordur, umarım sadece takılıyorsunuzdur.

    Eğer ki sen bu kızı sevip bu durumu yaşadıysan sana bir tane bile kötü söz etmeyeceğim zaten cezanı çekmişsindir.

    Ama olaki o kız seni seviyor ve ne yapacağını bilmediğinden böyle bir yola girdiyse ben çok net söylüyorum senden adam olmaz. Okulu falan da bırak git bi işe gir adam gibi borcunu öde. Baban sana iki tokat vurcak diye dönüştüğün adama bak

  • MrCaner kullanıcısına yanıt

    Böyle bi konu açıp bu mesajı almana değdi mi konu sahibi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.