Şimdi Ara

ARKADAŞLAR 1000-1250 TL bütçem var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
1.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 1000-1250 tl bütçem var. az altı veya üstü olabilir.aşağıdaki kullanımıma göre bilenler anlar herhalde.

    TELEFONLA YAPTIKLARIM : şu an için internete pek girmiyorum . sadece arada giriyor haber banka vs için yada alışveriş için,siteleri incelemek için.ayrıca gerekli olduğu zaman resim çekiyorum o da çok aşırı değil.oyun oynamıyorum.çok konuşmuyorum ayda 1000 dk.şu anki telefonum samsung ace4,kasmaya başladı 2 yılda.

    en büyük isteğim uzun süreli yıllarca kullanabileyim,sorun çıkarmasın,kasmasın,gelişen teknolojiye uyum sağlayabilsin.ayrıca ailenin çoğunda samsung var görüntülü konuşma yapabiliyoruz.samsungmu olsun yada başka markamı.biraz teknoloji özürlüyüm yardımlarınızı bekliyorum.beğenirsek telefonu eşimede alacam.
    İLGİLENECEKLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM ŞİMDİDEN.



  • bemimkim50 size sorabilirmiyim?
  • http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-k6-note-akilli-telefon-gri.html

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonla yaptıklarıma bakarak önerirseniz sevinirim.eğer beni uzun süre idare edecekse düşük fiyatlı bile olabilir.herhalde önemli olan RAM VE HAFIZA HERHALDE UZUN KULLANMAK İÇİN.
    turkcelde şöyle bir telefon var beni kurtarırmı
    Samsung Galaxy On7



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulentyayla33 -- 10 Şubat 2017; 15:57:19 >
  • bulentyayla33 B kullanıcısına yanıt
    Linkteki cihaz daha iyi olur. Onun dışında Moto G4 Plus tavsiye ederim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • karar senin ama ben olsam p9lite huawei düşünürüm..asus zenfone 3 de güzel..bütcene bağlı..önümüzdeki aylarda daha güzel cihazlar gelecek.huawei nova gelecek mesela..az bekle bence.galaksy on 7 dahili hafızası çok az 8gb hafıza büyük sorun çıkartacaktır.. moto g4 gayet güzel.
  • telemcii kullanıcısına yanıt
    samsung galaxy j7 prime de karar kıldık.sizce nasıl bir telefon uzun yıllar götürürmü ve nereden uyguna alabiliriz.ama tabi değişebilirde acele etmezsek fikrimiz.
  • Valla bende hem ucuz hem dayanıklı bir telefon arıyodum. Biraz araştırma yaptım yeni bir telefon çıktı belki duymuşsundur. Ultron X-1. Fiyatı 799 tl özelliklerine göre on numara telefon 3 aydır kullanıyorum ne bir kasma ne bir çizik oldu. Söylemesi ayıp çok sakarım telefonumu sürekli düşüren biri olarak bu telefonu herkese önerebilirim. Çünkü camıyla ceviz falan kırıyolar bu fiyata bu donanım kaçmaz derim istersen bir incelehttps://ultronmobile.com/
  • Arkadaşım merhaba. Görüntülü konuşma konusunda eğer skype vb bir uygulama kullanmıyorsanız samsung almanız daha doğru tercih olur. Samsunglarda sizin bütçeniz aralığında j7 prime alabilirsiniz.



    Eğer diğer aile üyeleri ile birlikte farklı uygulamalar üzerinden görüntülü konuşabiliecekseniz Huawei P9 Lite veya Mate S tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • samsunga bulaşmayın hocam bence. Benim önerim moto g4 plus

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yani o kadar param olsa..hımmm..düşünmeden hayır derdim.j7 prime serisine..başka alternatiflere bakardim..sony ,htc,huawei gibi..neden dersen samsung bir isim yapmış.millet hiç özeliiğiene bakmadan alıyor..bir furyadır gidiyor..hepsiburada,n11 com gibi sitelerden alabilirsin uygun fiyata..incelemek istersende avm lerde var telefonlar incele bir karar ver.internetten sipariş ver..hayırlı olsun.
  • xiaomi mi5 al geç arkana bile bakma
  • İkinci ele 1-2 yıl öncesinin amiral gemilerini alabilirsin.Ben olsam ben de 1-2 sene öncesinin amiral gemilerini alırım.Eğer SAR değeri önemli değilse Xiaomi al.SAR değeri benim için önemli onun için Xiaomi yi saymıyorum ben alacak olsam.
  • Merhaba,



    Ne yazık ki ülkemizde görüntülü görüşme için ek bir vergi ödenmesi gerekiyor ve bu sadece Samsung modellerinde ve General Mobile Discovery modelinde mevcut. (sonradan eklenen olabilir.)



    Bu konuda size nacizane tavsiyem 2.el bir Note 4 bulmanız. Performans konusunda sizi gayet rahatlatacakken büyük ve kaliteli ekranı ile internetteki işlerinizi rahat rahat halledebilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler verdiğiniz bilgiler için arkadaşlar.

    huwai gt 3 de karar kıldım.iş nerden alacağıma kaldı ;)
    vodafone dan ucuz bir kampanyalı hat mı alıp peşin veya taksitle alayım yoksa hepsiburada da var ondanmı alayım.ayrıca hangi rengi solmuyor acaba.

    link atarsanız sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulentyayla33 -- 14 Şubat 2017; 13:49:21 >
  • Hocam iPhone 5s düşünebilirsin. O fiyata sıfır, kapalı kutu ve 2 yıl garantili cihaz bulabilirsin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç düşünme boş yere. Görüntülü görüşmeyi whatsapp , skype gibi uygulamalar üzerinden yap ve git 32 GB Xiaomi Mi5 al. O donanımla uzun yıllar güncel şekilde kullanırsın. Samsung alırsın 6 ay sonra o cihazı Samsung bile unutur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kurtaran_ali

    Hiç düşünme boş yere. Görüntülü görüşmeyi whatsapp , skype gibi uygulamalar üzerinden yap ve git 32 GB Xiaomi Mi5 al. O donanımla uzun yıllar güncel şekilde kullanırsın. Samsung alırsın 6 ay sonra o cihazı Samsung bile unutur.

    alsın alsında .distrübütör garantili değilki . ithalatçı garantıli xiaomi.. sıkıntı çıkarsa ne yapacak bu arkadaş..ayrıca youtubeda videolarında çok çabuk kırılıyor..yani bunlarıda anlatmak lazım.tamam donanım olarak harika olabilir.ama ilerisini de düşünmek lazım diye düşünüyorum..
  • General mobile 5 plus al geç...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • J5 prime olabilir aslında
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.