Şimdi Ara

Arkadaşlar 5800 Türkçe Office programı bulabilirmiyiz..?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 5800 da kullanmak için İngilizcesi var ama Quick Officenin yada Office Mobile'nin Türkçe Versiyonunu yada Türkçeye çevrilmiş halini bulabilirmiyiz (hazır bu kadar gündemde iken)


    Biryerde görmüştüm ama kaybettim Türkçe halini ...?

    Link verebilecek değerli dosta müteşekkir olacağım..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estami -- 14 Eylül 2010; 17:07:14 >



  • arkadaşlar birde bu quick office ve adobe reader için ,sertifika sorununu çözmek için hackli firmware yüklemek dışında bir yöntem var mıdır?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SBTECH

    arkadaşlar birde bu quick office ve adobe reader için ,sertifika sorununu çözmek için hackli firmware yüklemek dışında bir yöntem var mıdır?


    Var fakat imei nonu yutrdışındaki sitelere vermen gerekiyor ki bence çokta güvenli değil birçok kişi bunu uygulasada...
  • Güvenli olmadığı olayına katılmıyorum. Ne anlamda güvenli değil mesela? IMEI nosu telefonun kutusunun üzerinde de yazıyor faturada da yazıyor kısacası heryerde yazıyor. Bu numarayı gören herhangi biri numarayı internete yazabilir. Bu kadar gizli birşey olsa açık seçik heryerde yazmazdı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cloud35

    Güvenli olmadığı olayına katılmıyorum. Ne anlamda güvenli değil mesela? IMEI nosu telefonun kutusunun üzerinde de yazıyor faturada da yazıyor kısacası heryerde yazıyor. Bu numarayı gören herhangi biri numarayı internete yazabilir. Bu kadar gizli birşey olsa açık seçik heryerde yazmazdı.

    Fakat sadece kutusunda yazıyor ve onuda sadece satıcı ve siz görüyorsunuz. Fakat yurtdışından biri sizin nonuzu çaldığını düşünelim, bu kadar ufak bir şey için uğraş dur. Tabii ki fatura sizin üzerine, olayı hallolur fakat değer mi sizce...(ama dediğim gibi şimdiye dek bir şey olmadı, ama sonrasını bilemeyiz)...
  • Tabiki sizde haklısınız fakat satıcı, kasiyer, teknik servis, müşteri hizmetleri hepsi sizin bizim gibi insanlar. Yani bu IMEI nosu çok gizli birşey değil bunu söylemeye çalışıyorum. Cihaz bana gelirken veya teknik servisteyken kaç kişinin eline geçiyor kaç kişi bu IMEI nosunu görüyor bu numara ile bişey yapmak isteyen biri rahatlıkla alıp kullanabilir. Yani bu kadar kasmanın pek bir anlamı yok bence. Bunu söylemeye çalışmıştım
  • Arkadaşlar konuyu dağıtmayalım lütfen derdim başka benim...


    5800 da kullanmak için İngilizcesi var ama Quick Officenin yada Office Mobile'nin Türkçe Versiyonunu yada Türkçeye çevrilmiş halini bulabilirmiyiz (hazır bu kadar gündemde iken)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estami -- 14 Eylül 2010; 23:13:20 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.