Şimdi Ara

Arkadaşlar acil yardım İYTE Elektronik ve haberleşme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bugün hoca burayı söyledi hiç bir bilgim yok 25 binle almış sizce nasıl bir bölüm ve nasıl bir üniversite lütfen bilenler birşeyler desin son gün :) İyte nasıldır ?



  • Yüksek teknoloji enstitülerinin eğitimleri çok çok iyidir, eğer gidersen memnun kalacaksındır, fakat zorlayıcı ve surekli çalısmayı, ögrenmeyi, arastırmayı gerektiren bir egitimi var, İyte'nin de elektronik ve haberleşmede iyi olduğunu ve akademik kadrosunun sağlam oldugunu duymuştum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: __By_Sinan__

    Yüksek teknoloji enstitülerinin eğitimleri çok çok iyidir, eğer gidersen memnun kalacaksındır, fakat zorlayıcı ve surekli çalısmayı, ögrenmeyi, arastırmayı gerektiren bir egitimi var, İyte'nin de elektronik ve haberleşmede iyi olduğunu ve akademik kadrosunun sağlam oldugunu duymuştum.

    peki sence itüden yıldızdan çok farkı varmıdır mesela yıldız makina ve yıldız elektrikde geliyor hangisini tercih edersiniz ?
  • Bolumleri karsılastırabilecek kadar fikir sahibi degilim yanlış yonlendirmeyeyim, İTÜnün elbette adı var ve kalitesi tartısılmaz, orada gelecegi olan bir bolum okumak güzel olabilir, İYTE yi sececek olursan egitim konusunda ve lab imkanları konusunda YTÜden geri kalacagını dusnmuyorum,
    Şu konuyada bir göz at istersen, belki ayrıntılı bilgi alabilrsin.
    http://forum.donanimhaber.com/m_77670819//tm.htm#77982878
  • quote:

    Orijinalden alıntı: __By_Sinan__

    Bolumleri karsılastırabilecek kadar fikir sahibi degilim yanlış yonlendirmeyeyim, İTÜnün elbette adı var ve kalitesi tartısılmaz, orada gelecegi olan bir bolum okumak güzel olabilir, İYTE yi sececek olursan egitim konusunda ve lab imkanları konusunda YTÜden geri kalacagını dusnmuyorum,
    Şu konuyada bir göz at istersen, belki ayrıntılı bilgi alabilrsin.
    http://forum.donanimhaber.com/m_77670819//tm.htm#77982878

    eyvallah hocam teşekürler.
  • Rica ederim hocam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.