Şimdi Ara

arkadaşlar acil yardımlarınızı bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar dün akşam bi yanlışlık yaptım makineden vistayı silip yerine xp yükledim
    hp nin sitesinden xp driverlarını indirdim fakat sesle wireless çalışmadı
    ne yapcam bilmiyorum
    arkadaşlar benim laptop MARKASI HP G5002EA bunda recovery manager (kurtarma yöneticisi)var şimdi bunu çalıştırarak tekrar vistayı kurabilirmiyim ve bunu nasıl tekrar çalıştırabilirim .şimdiden saolun



  • Xp bu note booklar icin daha recovery hazırlamadı. Bunu bir kac aya kalmaz yapacaklarını duydum. Tekrar recovery yapıp vistayı yükleyebilirsin. Tam emin değilim fakat bilgisayar acıldıgında recovery falan bi tusu olmazı lazım. Seni yönlendirecekdir herhalde. olmazsa bi f8e basarak baslat bilgisayarı recovery diye birşey varmı.
    Artık bi sekilde yapman lazım bunu fakat dedigim gibi bilgisayar ilk acıldıgında bi yerlerde recovery olmazı lasım
  • format atarken inşallah hdd de bulunan bilinmeyen bölümü silmemişsindir eğer silmişsen recoovery bölümüde silinmiştir wireless dirverini yükleyerek değilde birde şöyle dene bilgisayarım sağ tuş özelliklerden donanım sekmesine gel aygıt yöneticisnden tanınmamış olan ağ yöneticisine sağ tıkla sürücüyü güncelleştir diyerek wireless diriverinin bulunduğu klasörü göster bu şekilde yüklenmesi lazım eğer spsiz xp ise bu olumsuz sp2 li xp kurman gerekir veya güncellemen gerekir wirelessi tanıtınca ses kalıyor eğer tanıtmayı başarabilrsen se için bir dosya yollucam
  • Bence hp den o cd için bir destek al derim. Bende hp presario v6000 var elimde kurtarma cd si adı altında bir cd var ama kurtarma ile alakası yok. Sadece donanımları nasıl kurup sorunsuz olarak çalıştırabileceğim ile ilgili bol bol bilgi var. Hp ler recovery cd oluşturma işini size bırakıyor. Orjinal hp lerin recovery d isminde bir sücüsü vardır ve başlat menüsündede recovery seçeneğini görürsünüz buradan recovery cd oluştur diyip kendinize bir recovery cd'si oluşturmanız gerekiyordu eğer sen bunu yapmadıysan sanmıyorum tekrardan orjinal vistayı yükleyebileceğini. Sorunun çözümü yine hp den o cd'yi temin etmenle çözebilirsin. Teknik destekle yapacağın görüşme sonucunda sana o cd yi temin edip yolluyorlar. Bunların dışında eğer elindeki cd recovery cd si ( pek sanmıyorum ) yada sen o cd'yi oluşturduysan yapman gerekenler çok basit. biostan açılışta boot seçeneceğinden cd rom seçeneğini first yapacaksın ondan sonrası bir kaç tuşa basmanla bitecektir. Birde şunu açıklarsan iyi olur xp kurarken bu recovery d sürücüsünü sildinmi silmediysen yanlış hatırlamıyorsam bilgisayarının açılışı esnasında f11 seçeneği ile direk cd siz recovery yapabiliyorsun.




  • Arkadaşın dedigi gibi inşallah rocevery kısmını silmemişindir =)
  • HAYIR RECORY KISMINI SİLMEDİM AMA F11 LE GİREMİYORUM
    SES VE WİRELESİ TANITAMADIM HPDEN YÜKLEDİĞİM DOSYALARDA SORUN VAR GALİBA
  • O zaman hp yi ara teknik destek al dostum. Benim aklımda f11 olarak kalmış. Onlar sana nasıl olacağını söylerler. Hiç kasma burada derim.
  • arkadaşlar sesi hallettim şimdi dvd rw ile wireless kaldı
    bi yardım edin size zahmet
    sorunumu kısa ca yazayım laptobumda vista vardı onu sildim yerine xp kurdum ama driverları çalışmadı
    şimdi makinenin recovery maneger bölümündeki vistayı yeniden yuklemek istiyorum ama bu bölümü malum xp ortamında kullanamıyorum . tekrar nasıl vistayı kurabilirim (vista cdim yok )
  • aekadaşlar bi yardım edin sabahtan beri bekliyorum burada
    makinenin recovery manager kısmı d de duruyor ama oraya girip vistayı yeniden kuramıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.