Şimdi Ara

Arkadaşlar Apache'ye modül yazımıyla ile ilgili bilgisi olan var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • PHP'de yazdığım uygulamaları ( php dosylarını ) şifrelemek istiyorum. Bunu ZEND yapıyor fakat bu işi kendim yapmak istiyorum.
    Ufak bir problemim var, uygulamayı Delphi'de yazacağım ve eğer çözersem kodunu da burada söz veriyorum yayınlayacağım. Fakat takıldığım bir nokta var. Yardımlarınızı bekliyorum...
    Apache disk üzerindeki bir dosyayı okumaya yeltendiğinde ondan önce o dosyayı okumam gerekiyor, bunu nasıl anlayabilirim ?
    80 nolu portu dinlesem bile o port üzerinde nasıl bir işlem yapmam gerekiyor ve bu işlemleri Delphi'de INDY componentleriyle yapabilirmiyim ?
    Amacım şu...
    .PHP uzantılı ve önce karıştırılmış ve sonra shiftlenmiş olan kod dosyasını, Apache o dosyayı talep ettiğinde çevirmek orjinal haline getirmek ve apache'ye( 80 nolu porta da olabilir ) dosyanın orjinalini direk vermek. Dosya yine disk üzerinde şifrelenmiş olarak kalacak. Ben işlemi bellekte yapacağım ve Apache'ye ham dosyayı vereceğim.







  • Apache nin dökümanlarında modül yazımı ile alakalı bilgi olması gerekmezmi ?
    O dökümanlara hiç baktınızmı ?
    Ayrıca bahsini ettiğiniz mantıkla şifrelenmiş dosyaları kırmak zor değil :) (Çünkü birçok php dosyanın başlangıcı nerdeyse bellidir )
    O dökümanlara baktıktan sonra php uzantılı dosyaları kendi modülünüze , çözülen dosyalarıda gerçek php modülü ile yorumlatırsanız iş olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.