Şimdi Ara

Arkadaşlar basit ama benim için çok önemli bir sorum olucak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İlginiz için çok teşekkür ederim şimdiden.. Arkadaşar bugün garaj için bir uzaktan kumanda aldım benimki bozulduğu için ve bir komşuma teslim edicem yarın.. Elimdeki kumandayı adam resmen kakaladı, çok kolay bir iki tuşla diğer kumandadan buna kaydedersin diye.. Bir türlü beceremedim kullanım kılavuzuda yok.. Esas kumanda BFT marka garaj kapılarının standart tek tuşlu kumandası, içinde şifre yeri var, ordaki ufak şalterleri on of yaparak kodluyosun.. ( Mesala 1-ON 2-OFF 3-OFF 4-ON 5..6..7..8...9..10 şeklinde) Fakat bu yeni kumandanın içinde böyle bir kod yeri yok.. Kumandanın frekansını kendi okuyup kaydediyomuş fakat nasıl olduğunu anlayamadım.. Yeni aldığım kumanda pilot LRC400 tipi linkte bulabilirsiniz
    TIKLAYINIZ!!!!!

    Bu kumandaya eski kumandadaki kodları nasıl tanıtcam öğretebilirseniz çok sevinirim..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaRToX -- 10 Nisan 2007; 23:22:05 >







  • Senin o kumandayı çalıştırabilmek için en iyi ihtimalle (frekanslar tutuyor, aynı modülasyonu kullanıyorlar vs) bir defa orjinal kumandaya ihtiyacın var, şifre de her ne ise öğrenme aşamasında kaydedecek ve aynısını tekrarlayacaktır bunun çalışma mantığı bu. Yani her durumda orjinaline elin mahkum gibi görünüyor.
  • orjinal var zaten elimde fakat hangi tuşlarla öğreteceğimi bulamadım?
  • ardıgın kısım aldıgın vericide degil garaj kapı panosundaki alıcıda bir siviç olacak onun konumunu degiştirip yeni aldıgın vericiyi alıcıya tanıtıp kullanman gerekiyor.tabi alıcınızda böyle bir özellik varsa.en azından yeni sistemler bu şekilde çalışıyor.servisini arayıp sorarsanız daha iyi bilgi alacagınızı sanıyorum.kolay gelsin.
  • ilginiz için çok teşekkür ederim arkadaşlar, fakat bu kumanda biraz daha farklı bir sistem.. Hani şu Universal Kumandalar varya ırDa kullanan her cihazı öğrenip taklit edebiliyor, işte buda onun gibi, alarm sistemleri, garaj kumandaları bunların hepsini tanıyabiliyor.. İlginiz için teşekkür ederim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.