Şimdi Ara

arkadaşlar ben ayvayı yedim galiba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selam arkadaşlar yaş 26 hatta 27 bedelli askere gidiyorum kaybetmek istemedigim bir işimden dolayı bedelli yapıyorum parası olan birisi değilim bahane falan demeyin 15 ay bile gider yaparım öyle bir ruhum var


    fakat tek sıkıntı askerde vurulan aşılar :( millet diyor 3 sanıye ıcınde 2 kola kanlar akıyor agrıyor geberiyon gibisinden şunu bi detaylı anlatın gözünüzü seveyim bu aşıları dışarda olsam ne olur ? orda yaptırmasam ?




  • Dedikleri gibi 3 saniye sürmeyen şey için dert etmenize gerek yok. Dışarıda olmakla uğraşmayın hiç, orada derdinizi anlatmak da ayrı bir işkence. Kanlar aktığı falan da yok. Kaç bin kişi araısnda iğne olurken özel ilgi bekleme sakın ama üstüne de düşünülmeyecek kadar gereksiz bir konu.

  • Bedelli askerliğe bir dünya para ödüyorsunuz ama yinede 1 ay askerlik yaptırmaları çok saçma bence .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki bu iğneleri hayatında eline ilk defa iğne almış erler tarafındanmı vuruluyor

  • Aşılar öyle aman aman can yakmıyor boşa korkmana gerek yok. İğneyi çoğu yerde Er ler vuruyor ama sorun olmuyor. Belki ilk 3-5 gün büyük tuvalete çıkamazsın bende öyle olmuştu, belki de psikolojikti ama sadece bu etkisi olmuştu.

  • oblaxuis O kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bende ondan çok korkuyordum askere gitmeden önce ve gittiğimde bize 5 adet aşı yapıldı aynı gün içinde 2 sol kola 3 sağ kola . Bulunduğumuz bölgedeki zehirli hayvanlara karşı bağışıklık için fazla vurdular. Ben aşıyı vurunca hiç acı hissetmedim ama gece uyurken titreyerek ter içinde ve üşüyerek uyandım . Sabah kalktım sol kolum iptal ama sağda birşey yok . Sol kolumu 1 hafta kımıldatamadım bile ve bizim bölükteki arkadaşların çoğu ertesi gün yataktan çıkamadılar sonra bize bir gün istirahat verdiler ama ben 1 hafta sol kolumdan kurşun yemiş gibi acı çekiyordum . Diğer arkadaşlarımda aynı şekilde aynı acıyı yaşıyorlardı . Seni korkutmak istemem ama bilgilendirmek istedim bunlar benim yaşadığım . Aynısını yaşayacaksın diye birşey yok.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 3 saniyelik aşı için mi bu konuyu açtın gerçekten

  • Vay korkak

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.