Şimdi Ara

Arkadaşlar Bir Sorum Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese selamlar arkadaşlarım.. Şimdi Benim aracım tipo ve müzik sistemi olarak ,
    Jbl 75.4 amfi
    PİONEER 6992S 460 WATT hop.
    Jbl gt-5 1100 watt sub , ve ana ünite olarak da pioneer 5950 var.. Soruma gelince şu an ben ses kalitesinden memnun değilim yanii komp.. almak istiyorum bi çift soru da şu..
    pioneer 6992s 460 watt hop. normal teyp çıkışına versem alacağım komp. takımlarını amfiye bağlasak verim alabilir miyim ?? atıyorum jbl'in yada infinity komp takımı alsam (13cm veya 16cm) bunları amfiye bağlasak ki zaten mecburen amfiye bağlanacak bu pioneer 6992s serisini teyp çıkışına versek olur mu ???
    şimdiden herkese teşekkürler ...
    Son olarak arkadaşlar Ankara'da bu işi hakikaten iyi yapan tekrar gittiğimde ilgilenicek baştan savma iş yapmayan önereceğiniz bi yer varsa artık arabanın her şeyini (müzikle ilgili) tek bir yerde yaptırmak istiyorum.. tanıdığınız bildiğiniz kişiler varsa onlara gidicem..
    Tekrar teşekkür ederim .. yorumlarını bekliyorum..







  • bahsettiğin gibi olur tabi niye olmasın.. teybin verdiği çıkış kanal başına 22 watt.. oval hoparlöründen bekledigin gibide ses alırsın bence. ovallerin RMS değeri 80watt.. elindeki anfi gayet kalitelidir. bu anfinin çıkış gücü 4x104 watt olarak geçiyor.
    INFINITY REFERENCE 5020 CS -> 75 Wat
    INFINITY REFERENCE 6520 CS -> 90 watt
    INFINITY KAPPA 1.7CS 3-way components -> 90 watt

    JBL GTO-607C -> 70 watt
    GTO507 13cm -> 55 watt

    HERTZ ESK 165 MİD-TİZ -> 100 watt

    bu durumda elindeki anfiyle beraber en iyi verimi alabilecegin 3 tanem odel var verdiğim örneklerde. HERTZ i herkes çok beğeniyor ve tavsiye ediyor 200 YTL dolaylarında fiyatı var.. dinleyen deneyen herkes ses kalitesinden çok memnun.

    Infinity nin kappa serisi diğer verdigimiz örneklerden farklı olarak 3 yollu.. kesinlikle çok daha iyi ve çok daha temiz ses alacağın kesin. ama fiyatı çok yükseklerde geziyo.

    Infinity nin referance serisinde 6520 modeli de bu anfiyle kullanmana uygundur.. gönül rahatlığıyla kullanabilirsin..

    Not : anfinin çıkış gücü kanal başına 104 watt RMS dir lakin 14.4 voltta. siz bunu araçta 12 volt ile beslersiniz. kanal başına 104 watt RMS üretemeyecektir. Gain değerinide birazcık kısarsanız sorunsuz bi şekilde kullanabilirsiniz. 125 watt ve üzerindeki component sistemleri oldukça pahalı oluyor. ucuzu varmı ben bilmiyorum.




  • olur tabi ancak mid takımları daha güçlü beslendiği için 6992 hoparlörleri bariz bir farkla bastıracaktır
  • keşke zamanında 6992 almasaydım.. yada arkadaşlar şöyle bi seçenekte var.. arkadaşımdan alacağım ALPİN marka bi amfi var yanii alabilirim eğer daha iyi olur derseniz.. modelini tam olarak bilmiyorum ama onu alınca mid takımlarını jbl amfi'ye 6992'leri de bu bahsettiğim alpin marka amfiye versek daha iyi olur değil mi ?? yanii 2 farklı amfi sorun çıkarmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.