Şimdi Ara

Arkadaşlar Çook Acil Yardım.. Lütfen...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamın Aleyküm Arkadaşlar. Lütfen yanlış yere açtıysam k.b

    Ben 1-2 hafta önce Samsung tab s t800 aldım. Ve bugün root atayım dedim. Attım güzelce açıldı. Sonra supersuya girdim knox var kaldırılsın mı dedi bende evet dedim uzun olunca bende çıktım. İnternetten bi sayfadan okudum root explorer dan aratıp knox u o dosyaları silin dedi sildim. Sonra adaway indirdim o program host dosyalarını indirdi. Ve yeniden başlatılsın mı diye sordu. Evet dedim. Şimdi tablet samsung yazısında kalıyor ne yapayım nolur yardım edin. Bişey olursa ben biterim. Arkadaşlar çok acil. Ne olur yardım edin...



  • Yeniden rom atın tablete bilgisayardan.Rom konusu vardır herhangi bir sitede detaylı bir anlatımla.Ayrıca bir daha root yapmamanızı öneririm çünkü yanlış bir uygulamaya izin verirsiniz yine daha kötü bir şey olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lümpen

    Yeniden rom atın tablete bilgisayardan.Rom konusu vardır herhangi bir sitede detaylı bir anlatımla.Ayrıca bir daha root yapmamanızı öneririm çünkü yanlış bir uygulamaya izin verirsiniz yine daha kötü bir şey olabilir.

    kardeşim tamam sorun çözüldü. Derdimi yanlış anlattım galiba. Ben 1-2 senedir bu işle uğraşıyorum. Şimdi tablet daha 1-2 haftalık olduğu için yemi rom istememiştim. Stock rom aradım yoktu sammobile'de xda'da filn. Ama başka bi sitede bulup stock rom flashladım odinden. Hiçbirşey değişmeden açıldı tablet. Yinede saol.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İsteyene stock rom link atabilirim. Boyut 1.60 gb. Türkiye romudur. Güncel.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.