Şimdi Ara

Arkadaşlar düşük ayar altın dikkat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • -KANDIRMACAYA KARŞI ETİKET ÖNERİSİ-

    Altın fiyatları yükselmeye devam etmesiyle kandırmaca olaylarının arttığına dikkati çeken Çavuşculu, şu bilgileri verdi:

    ''Nasıl et fiyatları yükselince at ve eşek etini piyasaya sürmeye çalışanlar olduysa, altın fiyatlarının yükselmesiyle de düşük ayarlı altınları yüksekmiş gibi satmaya çalışanlar var. Oda olarak üyelerimizi bu konuda sürekli bilgilendiriyoruz. Emniyet ile sürekli iletişim halindeyiz. Bu sayede çok sayıda şebeke çökertildi. Bunun dışında 14 ayar kağıt kalınlığında çeyrek altın görünümlü üretimler söz konusu. Bunda sahtecilik yok ama kandırmaca var. Bu durumun önüne geçmek için düğün takısına çeyrek altın alanlar adlarının olacağı bir etiket yapıştırsınlar. Kimin ne taktığı belli olsun. Kimse zan altında kalması.
    kaynak: Altin piyasa


    Altıin fiyatları site ekle kodu

    <IFRAME name="altin-fiyatlari" src="http://www.altinpiyasa.com/site/altin-fiyatlari.asp" width="250" height="120" allowtransparency="true" scrolling="no" frameborder="0" marginwidth="0" marginheight="0"></IFRAME><br><a href="http://www.altinpiyasa.com" target="_blank" title="Altın Fiyatları" >Altın Fiyatları</a>


    Kaynak: Altın Piyasa







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.