Şimdi Ara

arkadaşlar hp pavilion umun içine toplu iğne kaçtı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar hp pavilion bilgisayarım var space tuşunun altına küçük bir pislik kaçmıştı ben onu tpolu iğne ile alayım derken elimden kaydı ve fare kısmındaki sağ sol tuşları var onların altına gitti oradan da almaya çalışırken arkada taraflara bir yere gitti şimdi ben o toplu iğneyi göremiyorum. ama bilgisayarımda şu bir sorun yok. çalışıyor ama ben o iğnenin kısa devre yaptırabilme ihtimalinden korkuyorum. arkadaş aç klavyeyi sök çıkart dedi. dedim garanti kapsamı dışına çıkmazmı ben açarsam dedim oda hayır çıkmaz dedi hp de öyle bişey yok dedi. eğer öyle bişey yoksa ben o ön paneli nasıl sökerim yada klavyenin orayı. yardım edebilirseniz çok sevinirim. çok korkuyom bir sorun yaratacak diye.



  • Eğer söküp takma işlemleriyle fazla haşir neşir değilsen kurcalama derim. Ama iğnenin cihazın içinde olması da sakıncalı. Komplike bir sorun çıkmadan servise götürmen daha mantıklı. İşin de aynı gün çözülür diye düşünüyorum çünkü bir arıza söz konusu değil.

    Geçmiş olsun.
  • elin yatkınsa cihazın arkasındaki vida deliklerinden yanında klavye ibaresi olanları (pilin altında da bir iki tane olabilir) sökmen büyük ihtimalle yeterli olur. bu yazıyı sadece fikir vermesi açısından yazdım, sökmüşlüğüm yoktur. o yüzden kesin konuşamıyorum. herhalde en iyisi bilen birinin yardım etmesi yada servis olacaktır. kolay gelsin.
  • cihazı ters çevir pili çıkart orda 2 veya 3 vide sadece klavyeyi tutuyor zaten gösterıyo bu vıda buranın bu vıda buranın die vidaları söktükten sonra klavyeyı nazık bi sekılde power acma tusunun ordan kaldır zaten kendıde kalkacaktır hemen mousenın önunde bi connectör var klavyenın filminin girdiği onuda ıkı cubukla tırnaklarından ayır filmı nazık bı sekılde sök sana bu kadar yetecektır fazla oynatma sokerken ine dahada içe kacmasın ordan ineyi alacagını umuyorum eger ordanda alamasssan mouseyı sökmek ıcın kasayı oldugu gıbı dagıtman lazım buda baya marifetlı olman lazım ben sahsen 1 saatte söktüm sırf bakmak ıcın eger elın tornavıdaya yatkın degılse sakın elleme arkadasların dedıgı gibi servise ver 1 saat beklersın anca oda ılgılenırlerse ama iğne ıcındeyken sana tavsıyem pili bıle takma yoksa olucakları gormek ıstemıyecegını umuyorum arkadasım hade kolay gelsın.....




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.