Şimdi Ara

arkadaşlar ıphone 3gs 16gb amerikadan cuma günü alıcam yapmam gerekenleri bana anlatırmısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkdaşlar cuma günü newyorkta olucam kendime bir ıphone 3gs 16gb almayı isityorum
    yalnız ordaki gidişatı ve işin açıkçası ıphonun işleyişini bilmiorum lütfen sorularıma yardımcı olur musunuz...

    1- ıphone 3gs 16gb ın apple store veya at deki fiatı nedir? (kdv dahil cash fiatını bilen var mı)
    2-cash almış olduğum ıphone unlock olucak mı yani orda bize direk kullanıma açılmış tel veriolar mı?
    3- eğer abd den cash olarak aldığımız tel unlock olamıyosa (yani ıd nosu olmayanlara lock şeklinde cash satıolarasa) onu burda korsan atolyelerde hem unlock hemde j.b ettirebiliomuyuz?
    4-eğer aldığımız tel unlock ise burda turckcelle gidip kaydettirmemiz yeterli mi?

    lütfen bu şekilde ıphone alıp kullanan arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilir mi...
    biliyorum bu işten para kazanan arkadaşlar var amacım işlerine çomak sokmak değil sadece kendim için istiyorum lütfen bildiklerinizi yazın msj da atabilirsiniz..







  • Burdan jb ve unlock yapabilirsin.. Kayıt işlemi de pasaport ile sorunsuz yaparsın..
  • peki orda bunu unlock şeklinde alamıyormuyuz bil gin varmı ?
  • Apple Store unlock cihaz satmıyor.Burda olduğu gibi ingiltere'den yada diğer unlocksuz ülkelerden gelen ve aracı ile satılan unlocksuz cihazlar olabilir.Ama Apple Store unlocksuz cihaz satmıyor henüz..
  • Amerikada ki ürünler hep simkilitli alacağın telefonun versiyonu 4.02 olacağından unlock çıkmasını beklersin bi süre kayıt için de 30 gün süren var kartı taktıkdan sonra o süre içinde pasaportla beraber bi turkcell bayine yaptırabilirsin...
  • yani alacağım ürün lock olacak ve ben burda kartımı taktığımda pasaportumla turkcell bayinden kaydını yaptırmam yeterli mi diyosunuz arkadaşlar peki lock olan ürüne kartı taktığım zaman nasıl birşeyle karşılaşcam.. konuşmaya kapalı olucak tahminimce doğrumudur?
  • Tam olarak öyle olmayacak.Sen Turkcell Bayiinden telefon kaydını yaptıracaksın.Telefon imei'si Türkiye'de geçerli olacak.Yani Türkiye'de kullanıma açık olacak.Bir iki gün sürer kayıt işlemi.Daha sonra ise, telefonun farklı sim kartlar ile çalışması için var olan simkilidi kaldırman gerekecek.Bu farklı bir işlem olacak bunu kendin yada bir telefoncuya yaptıracaksın.Ama araştırırsan kendin de yapabilirsin..
  • anladım dostum çok zor bişeye benzemio bu olay bir süredir askerde olduğum için wareden uzak kalldım anlayan bi arkdaşa yaptırmak en iisi çok teşekkür ederim yardımların için.. peki fiyatı hakkında bilgisi olan var mı 4g çıktıktan sonra fiatları düşmüş diolar ama gözümle görmedim henüz.. birde bu version olayına değinicem aldığımızda standart bi versionu oluo üzerinde heralde sonradan upgrade edioruz aleti?? bu jail break olayı nedir bana açıklayabilrimisiniz??
  • Fiyatı 650 $ civarı diye düşünüyorum.. Jailbreak ise şöyle anlatayım.Normalde Apple İtunes olmadan telefona erişimine izin vermiyor.İtunes ile bile mesela cihaza attığın mp3 leri tekrar pc'ye aktaramıyorsun.Jailbreak ile bunu kırıyorsun yani cihazı hertürlü kullanıma açıyorsun.Mesela Apple Store'daki ücretli uygulamalardan faydalanabiliyorsun..Umarım anlatabilmişimdir..
  • teşekkür ederim dostum.. olayı anladım turkcelle kaydetirdikten, sonra sim lockunu kırdırıcam, üzerine bide jail break çektik mi iş bitiyor heralde :)
    umarım doğrudur.. ek bir oalyı varsa paylaşırmısınzı lütfen..
  • 650 dolar vermişken bence iphone 4 al amerikada oda o fiyatlarda olması lazım
  • bakıcam dostum bi gidimm önce, söz veriyorum buraya yazıcam fiatlarını, nasıl alındığını... gidip doğubankta 3000 tl vermeyin arkadaşlar yazık paranıza..
  • 750 $ civarı İphone 4..
    İngiltere'de 32GB 600 Pound..
  • İphonumu upgrade edeyim mı 4.0 dan 4.1e nasıl yükselteceğim yardım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.