Şimdi Ara

arkadaşlar lütfen yardım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • sevgili arkadaşlar benim 2 haftadır saçımı başımı yolduran bir problemim var...
    ilk baslarda modem sürekli internetten düşüyordu. sonraları düşüp hiç bağlanmaz oldu. reset attım yeniden kurdum düzelmedi
    ttnet e arıza bıraktık hatlarda sorun olmadıgını söylediler neyse, sonradan birşeyi farkettim ki telefona gelen hat kablosunu direk modeme bağladığımda sorun çözülüyor. yani tüm ışıklarım yanıyor ve internette kopmuyordu.
    mantıklı olarak sorunun splitte de olduğunu falan düşündüm, sırarıyla splitteri, modemden splittere giden kabloyu ve diger ufak kabloyu 2 şer kez değiştirdim ama ne yaparsam yapayım düzelmedi. karsı komsumun modemini getirdim, onun evinde takır takır calısan modem bende calısmadı.
    hayır yani simdi yeni modem alıcam almasına ama modemin sorunsuz oldugunu direk telefon hattına bagladıgımda görüyorum. durduk yere 150tl vermek istemiyorum..
    daha önce benzer bi sorun yaşayan veya herhangi bir fikri olan arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum.. şimdiden teşekkürler







  • kablosuz modem mi? birde başka telsiz vs kullanıyor mu bağlandığınız hat üzerinden ?
  • Sorun kesinlikle splitter,değiştirdim dediğin splitterle önceki arasında bir fark yoktur muhtemelen.Bunlar o kadar gelişigüzel üretiliyor ki, arka arkaya denediğim 5.nin ancak çalıştığını bile bilirim,yaşadım.
    Çok kritik bir durumdan beni aşağıdaki alet kurtarmıştı ve artık başkasını kullanmıyorum,ciddi kalite ve performans farkı var,tavsiye ederim.
    http://www.ttaf-consumer.com/PROFESYONEL-ADSL-SPLITTER-85088,PR-1722.html
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.