Şimdi Ara

arkadaşlar netsupport school

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar netsupport school bu programı nereden bulabilirm bana yardım ederseniz çok sevinirim.



  • bende var ama nasıl gönderirim bilmiyorum.12 mb lık bir boyutu var. pm atarsan konuşuruz...
  • netsupport ibaresini görünce ilgimi çekti bu program ne iş yapar?
  • arkadaşım ben bilgisayar öğretmeniyim şimdiye kadar labaratuarımda netop kullanıyordum. ama net support daha verimili bütün bilgisayarlara kuruyorsun sonra ana makine olarak kendine kuruyorsun. sonra o bilgisayarları kendi bilgisayarından kontrol ediyorsun. örneğin onun ekranını sen kontrol edebilirsin veya kendi ekranını bütün öğrenciliern bilgisayarlarının ekranına getirebilirsin
    istersen istediğin bilgisayarın internetini kesebilir veya istediğin programın kullanılmasını engelleyebilirsin.vs vs yani bir çok kontrol yapabiliyorsun.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: fefecan

    arkadaşım ben bilgisayar öğretmeniyim şimdiye kadar labaratuarımda netop kullanıyordum. ama net support daha verimili bütün bilgisayarlara kuruyorsun sonra ana makine olarak kendine kuruyorsun. sonra o bilgisayarları kendi bilgisayarından kontrol ediyorsun. örneğin onun ekranını sen kontrol edebilirsin veya kendi ekranını bütün öğrenciliern bilgisayarlarının ekranına getirebilirsin
    istersen istediğin bilgisayarın internetini kesebilir veya istediğin programın kullanılmasını engelleyebilirsin.vs vs yani bir çok kontrol yapabiliyorsun.


    Selamlar ben Net support kullandim . et support guzel ir program fakat XP, Server 2003 gibi işletim sisteminde DirectX işletim sistemiyle beraber kurulduğu için net support var olan DirectX in Direct 3D fonksiyonunu iptal ediyor. 98, 2000 gibi işletim sistemlerinde DirectX olmadigi için net support kurduktan sora directX kura bilirsiniz.

    Peki Direct 3D olmayına ne oluyor derseniz ekran kartınız 256 mb olsa bile oyun oynaya bilmiyorsunuz. Net supportu kaldırsanız bile hayrı olmayacak. İşletim sistemini yenden kurmak gerekecek.

    XP kullanıcıları once windows 2000 kurmalı sonra net support school kurmali sonra İşletim sisteimini XP ye çevirmelisiniz.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.