Şimdi Ara

Arkadaşlar Niye Siyasi Konu Açıyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yasak olduğunu mu bilmiyorsunuz acaba? Yoksa bana mı hep denk geliyor bu siyasi konu açanlar? Hayır yapacaksanız bile adam gibi yapın da belki forum içinde siyasi bir bölüm açılır orada yaparsınız. Karşınızdakinin görüşüne saygılı olun bari. Sizin görüşünüze ters diye karşınızdakini aşağılamadan anlatın ne anlatıyorsanız. O değilde bu konu da uçmasın sakın



  • hiç ya gece olmuş 2 hala vs atıyorlar.eğlenceli bişeler açsalarda eğlensek
  • Sağlam cezalar gelecek gibi
  • Skillet kullanıcısına yanıt
    Valla gelmiyor konu açanlara ceza filan. Onlar yüzünden beni çiziyorlar. Hayır bari adam gibi tartışsalar. Benim babam senin babanı döver mevzusu. Hepsi aynı.
  • Toplu olarak geleceği görüşündeyim. Ayağınızı denk alın şeklinde
  • Sen niye böyle saçma sapan konular açıyorsun diye soruyormuyuz biz sana? Sanamı sorucaz ne konusu açacağımızı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çünkü...

    sen her yasak olan şeye itaat ediyor musun? Kim bilir baban neler yasakladı da uymadın bu zamana kadar(hepimiz yaptık bunu yanlış anlama). Seni dünyaya getiren babana böyle itaat etmezken bi forumun kurallarına neden itaat edeceksin ki.
  • Hayır arkadaşım tabi ki de bana sormayacaksın. Yasak olduğunu dile getirmeye çalışıyorum. Yasak ama belki doğru dürüst siyaset tartışırsanız yönetimde buna yönelik bir bölüm oluşturur belki tartışanların iyi niyetlerine nazaran. Konu bence saçma değil. İstersen buradan başlaya biliriz tartışmaya konu saçma mı değil mi diye. Bir örnek olması açısından.

    @EfeAYDIN Evet hayatım boyunca uymaya çalışmışımdır. Yanlışlarım olmadı değil. Fakat çokta aşırı bir karşı gelmem olmamıştır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Feanor_ -- 13 Mart 2014; 2:32:14 >
  • ülke siyaset denilen saçma sapan adaletsizlikle yönetildiği için birşeylerin değişmesine kafa yoran insanlar kendilerini zorunlu hissediyor artık birşey yapma konusunda. oturunca düzelmiyor bu ülke. meydanı boş bulan çıkıyor çünkü
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Feanor_

    Hayır arkadaşım tabi ki de bana sormayacaksın. Yasak olduğunu dile getirmeye çalışıyorum. Yasak ama belki doğru dürüst siyaset tartışırsanız yönetimde buna yönelik bir bölüm oluşturur belki tartışanların iyi niyetlerine nazaran. Konu bence saçma değil. İstersen buradan başlaya biliriz tartışmaya konu saçma mı değil mi diye. Bir örnek olması açısından.

    @EfeAYDIN Evet hayatım boyunca uymaya çalışmışımdır. Yanlışlarım olmadı değil. Fakat çokta aşırı bir karşı gelmem olmamıştır.

    Forum yönetiminde çok değişik bir zihniyet var daha ben amaçlarını çözemedim. Sorsan olay aslında siyaseti yasaklamak da değil, onlara göre siyasi konularda tartışma çıktığı için küfürler havalarda uçuşup toplu ban yapmaları gerekebiliyor. Fakat bu bahane olamaz. Bırak AKP CHP MHP konularını Atatürk veya mübadeleyle ilgili bile konu açamıyorum bu forumda siyasi oluyormuş diye. Sen siyaset bölümü açılmasından bahsediyosun.




  • siyasi bir bölüm isterim ben de ama pek mümkün olduğunu sanmıyorum.siyasi açılan konularda da tartışmanın seviyesi olmalı buna da katılıyorum.anlayamdağım açılan siyasi konulardan size ne?yorum yapmazsın olur biter.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: double minded

    siyasi bir bölüm isterim ben de ama pek mümkün olduğunu sanmıyorum.siyasi açılan konularda da tartışmanın seviyesi olmalı buna da katılıyorum.anlayamdağım açılan siyasi konulardan size ne?yorum yapmazsın olur biter.

    +1

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumda bu saatte konu açan birisinin o yasağı bilmediğini sanmıyorum, yalnızca saatten dolayı bir sorun olmayacağını düşünüyordur. Forumun "Güncel" bölümünde gerekli tartışmalar, konuşmalar, fikir alışverişleri yapılabiliyor zaten.
  • Siyasi konu açmalarında sıkıntı yok aslında. Ama hem konuyu açan hem de yorum yapanlar genelde objektif olmadıkları için konunun hiç bir faydası olmuyor. Karşılıklı birbirlerine hakaretlerini, laf sokmalarını vs. okuyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klavye başında kendinden geçenlere sağlam cezalar şart.
  • İnsanlar tartışmak, içindekileri dökmek istiyor. Hele ki böyle bir süreçte. Lakin bu dediklerim, gerçekten tartışmasını bilenler içindir. Etrafına hakaretler, küfürler savurarak tartıştığını zanneden kişiler, gerekli cezaya çarptırılmalıdır. Fakat düzgün tartışma ortamlarına müsamaha gösterilmelidir bu süreçte. İnsanların DH'de bu konuları ısrarla konuşmak istemesinin asıl sebebi; binlerce insana ulaşabilmeleridir. Bu yüzden, tartışmayı bilen kişilere, yönetim müsamaha göstermelidir. Araya karışan provokatörlere ise gereğini yapmalıdır.
  • Önce konuyu açana baktım sonra bastım küfrü...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Haşin_ErKeK

    Önce konuyu açana baktım sonra bastım küfrü...

    Nasıl yani? Beni siyaset yaparken mi gördünüz forumda? Veya bir trollük mü yaptım? Küfür etmeniz de sizin nasıl bir düşünce yapısında olduğunuzu gösterir.
  • Keske oyle bir bölüm açılsa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.