Şimdi Ara

arkadaşlar shsh ile ilgili yardımınız gerekiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar iPhone iOS 5 at&t çıkışlı cihazımın umutsuz vaka olduğunu düşünmeye başlamıştım aldığım kişiyle irtibata geçtim.. (iOS 5 e o geçirmişti) daha önce geveyle kullandığı versiyonda jb yapmış ve shsh kaydının olabileceğini söyledi ama nasıl bulacağını bilmiyormus. Bende bunun üzerine redsnow ile jb yaptım cydia yı actım ve en üstte shsh: 4.3.3,4.3.5 yazıyor yani bu shsh kaydı var mı demek? Varsa nasıl ulaşabilirim?



  • evet o yeşille yazanlar 4.3.3 ve 4.3.5 için SHSH var demek. TinyUmbrella kullanarak Request shsh files from Cydia seçeneğini seçtiğinizde dosyalara ulaşabilirsiniz.

    Google'da TinyUmbrella kullanımı diye arama yapın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cholonya

    evet o yeşille yazanlar 4.3.3 ve 4.3.5 için SHSH var demek. TinyUmbrella kullanarak Request shsh files from Cydia seçeneğini seçtiğinizde dosyalara ulaşabilirsiniz.

    Google'da TinyUmbrella kullanımı diye arama yapın.

    Yani versiyon düşürüp gevey ile kullanabilir miyim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cholonya

    evet o yeşille yazanlar 4.3.3 ve 4.3.5 için SHSH var demek. TinyUmbrella kullanarak Request shsh files from Cydia seçeneğini seçtiğinizde dosyalara ulaşabilirsiniz.

    Google'da TinyUmbrella kullanımı diye arama yapın.


    arkadaşım kusura bakma seni biraz uğraştıracağım gibi yardım edersin inşallah:) tinyumbrella yı indirdim ama açamıyorum bir türlü, her çift tılayışımdan sonra error pid dosyaları açıyor.( bknz.http://img269.imageshack.us/img269/869/adszck.jpg) bi süredir bununla uğraşıyorum benzer hata ile karşılana denk gelmedim hiç. hata çözümü diyenlerde programın açılıp işlem yapmaması oluyormuş. benim karşılaştığım hatanın çözümü nedir acaba?

    CEVAP: bu hatadan kurtuldum shsh kayıtlarımı da görebildim. 4.3.3 ve 4.3. versiyonlara varmış kaydım. hiç uyumadım hala bununla uğraşıyorum. ilk restore denememde 4.3.3 ü kullandım ve sonraki 16-17 denemem de başarısız oldum 20 kodlu hata aldım sürekli, daha sonra 4.3.5 i kullandım tam oldu restorenin bitmesine az kala 1 kodlu hatayı verdi cihaz itunes işareti ve usb kablo gösteriyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut_alpagut -- 30 Ekim 2011; 10:28:55 >




  • arkadaşlar kafayı yicem en sonunda yardım eden yok mu :/ iphonu dfu moduna alıyorum ios 5 ten ios 4.3.5 e düşürmeye çalışıyorum shsh falan herşey tamam ama restore ederken pc nin çubuğu daha çabul doluyor iphonunki daha elmanın sonlarında kalırken birden dfu moddan çıkıp itunes ve usb ekranı veriyor.:S
  • arkadaşlar yardım edin. dünden beri hiç uyumadım :S
  • Basebandiniz kaç 4.10.01 degil de 4.10.08 ise zaten düşürseniz de bir ise yaramaz, çünkü Baseband dusmez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: haldor

    Basebandiniz kaç 4.10.01 degil de 4.10.08 ise zaten düşürseniz de bir ise yaramaz, çünkü Baseband dusmez

    baseband4 04.11.08 telefon olarak kullanamıyordum tam umutsuzluk bastı aldığım kişiye sordum shsh kaydı falan olması lazım dedi bunu üzerine bende redsn0w ile jb yaptım cydia dan da 4.3.3 ve 4.3.5 shsh kayıtları çıktı tinyumbrella ile ne yapmam gerektiği tam bilmiyorum ama önce save shsh dedim daha sonra dfu ya alıp tss servar a bastım bi tik işareti falan çıktı sonra durdurdum ve fixrecovery butonuna bastım bi yükleme falan yaptı daha sonra i tunes ten de 4.3.5 yüklemesi yapmaya çalışırken sürekli 1 hatası alıyorum dfu moddan düşüyor :S
  • 4.3.5e düşsen bile baseband düşmez
  • shsh kaydı ile düştüğünü söylediler?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ruder

    shsh kaydı ile düştüğünü söylediler?

    bildiğim kadarı ile baseband koruyarak yükseltme yaptıysan ios5 e o zaman 4.3.5 düşünce basebanda değişmemiş olur.ama bi kere baseband yükselince düşermi onu bilmiyorum.sen baseband koruyarak sürüm yükseltmenin mantığını araştır bence.eğer sediğim gibiyse uykusuz bi şekilde uğraşma boşuna daha çok hata yaparsın..dinlen biraz sonra araştır..
  • Hocam hayallerini yıkmak gibi olmasın ama eğer baseband bir kere yukseldiyse shsh değil feriştahı olsa inmez aşağı =(
  • Apple 1 hafta öncesine kadar 4.3.5 versiyonunu imzalıyordu, o süre içerisinde iTunes 10.4 kullanarak 4.3.5'e restore yapıldığında baseband de düşüyordu. Ancak Apple sunucuları artık imzalamıyor ve ne yazık ki bildiğim karadıyla artık baseband düşürmenin bir imkanı yok.
  • tamam baseband dan da vazgeçtim de arkadaşlar, ciğhazım açılmıyor bir türlü :S dfu moda bile geçiremiyorum :( ne yapacağım i tunesten herhangi bir sürümü de yükleyemiyorum sürekli bir hata veriyor :(

    cevap: cihazı açabildim ve ios yükledim ancak aktivasyon ekranında takılı kaldım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut_alpagut -- 30 Ekim 2011; 17:29:18 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.