Şimdi Ara

Arkadaşlık sitesi kurmak istiyorum yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhaba.hangi forumda yazdımsa kimse yardımcı olmadı.kimse bilgisini paylaşmadı.www.askimiariyorum.com a arkadaşlık sitesi kurmak istiyorum.kurulumdan anlasam hiç sormam kendım kurarım ama kurmasını bilmiyorum.rica ediyorum acilen yardım....

    jukebox3399@hotmail.com msn deyim



  • bu o kadar da basit bir olay değil. hazır kodları var doğru, ancak bunlar warez, yani güvensiz. arkadaşlık sitesi de aslında sağlam bir altyapı gerektiriyor. bu yüzden ücreti mukabilinde kuracak veya kodlayacak arkadaş bulabilirsin. pm atabilirsin takıldığın noktada.
  • ÖRNEK SİTE
    BU SİTENİN SCRİPTİ
    İNNDİRRR
    OsDate kurulumuna başlamadan önce hostunuzda GD Library ve GD Library için JPEG desteği olduğundan emin olunuz ve hostunuzda SAFE MODE açık ise kapattırınız. indirdiğiniz OsDateyi zipli dosyadan çıkarttıktan sonra public_html klasörünün içindeki bütün dosyaları hostunuza atınız. bu işlem bittikten sonrawww.siteadınız.com/install.php ye giderek kuruluma başlayacaksınız.

    Resim otomatik olarak küçültülmüştür. Gerçek boyutta görmek için buraya tıklayın.


    İlk adımda birinci resimde eğer NO yazan dosyalar varsa bu dosyaların chmod değerlerini 777 yapacaksınız ve continue tıklıcaksınız. yalnız yukarıda dediğim gibi GD library yoksa ve SAFE MODE açıksa kuruluma devam etmeyebilir.



    daha sonra ikinci resimde de gördüğünüz gibi, veritabanı adınızı, kullanıcı adınızı ve şifresini gereken yerlere yazıcaksınız. ondan sonra, Document Root * : / yazan yeri boş bırakıp onun altındaki iki kutucuğa admin şifrenizi yazıcaksınız. eğer OsDate'yi ana dizininize değil, örneğinwww.siteadı.com/arkadas dizinine attıysanız o zaman Document Root* : / yazan yere /arkadas yazacaksınız. ayni sayfanın alt kısmında, üçüncü resimde de gördüğünüz gibi yüklenecek olan dil dosyalarını seçecek ve ülke olarak Türkiye'yi seçtikten sonra Continue diyeceksiniz.



    üçüncü adımda, admin kullanıcı adınızı, şifrenizi yazacak ve daha sonra da sitenizin dilini ve ülkesini seçtikten sonra continue diyeceksiniz.




    4. Adımda sizden e-mail ayarlarınızı yazmanızı istiyecek. resimde de gördüğünüz gibi, eğer ayarları bilmiyorsanız o zaman orda da hiçbirşeye dokunmadan Bypass This Step diyeceksiniz.

    daha sonra ise script size veritabanı tablolarınızı yükleyecek ve karşınıza çıkan sayfada continue diyeceksiniz.

    Resim otomatik olarak küçültülmüştür. Gerçek boyutta görmek için buraya tıklayın.


    Son adımda ise, FTP'nize girip, resimde belirtilen dosyaların chmod değerlerini tekrar 644 yapacak ve install.php ile install_files klasörlerini sileceksiniz. isterseniz OsDate'yi tekrar kurmanız gerekeceği ihtimaline karşılık bu dosyaları silmeyip isimlerini değiştirebilirsiniz. Bu adımdan sonra Finish butonuna tıklıcaksınız ve siteniz karşınızda olacak.

    Admin loginiwww.siteadi.com/admin adresindendir ve kullanıcı adınız ile şifrenizi kurulum sırasında ikinci aşamada siz belirliyeceksiniz.

    osDate'nin bu son sürümü phpBB, Phorum, vBulletin, myBB desteklemektedir. eğer sitenize forum kurmak istiyorsanız o zaman bu forumlardan birini indirip forum klasörünün içine kuracaksınız ve yönetim panelinizden gerekli ayarlamaları yapacaksınız. forum klasörüne direkt erişim yoktur ve kullanıcılarınız siteniz üzerinden foruma da üye olabilirler.
    __________________
    ALINTIDIR



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dvfth -- 18 Ağustos 2007; 23:48:01 >




  • sanırım link kırık
  • DÜZELTTİM.
  • arkadaşım bence fıkrın çok hoş ama hackerlar acık bulurlar hazır sitelerde o yüzden bi webmaster ile görüşmende fayda var aceleye gelmez iş ;) iyi forumlar
  • slm arkadaşlar ben ankara net istanbul net gibi ile özel ilçe semt barındıran bir arkadaşlık sitesi kurmak istiyorum acaba bunun maliyeti nedir bu site için tek kişi yeterlimi site kurmak hakkında hiç bilgim yok fikrim dışında biraz ön bilgi için google dan araştırma yaptım scripti diye bişi çıktı bu sitenin yazılımımı birde aarkadaşlık sitesini 700 liraya yapıyorlarmış doğrumu YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM acil!!!!!!!
  • merhabalar
    benim php ile bir site yapmam gerekiyor.Php nuke kullanabilirsin dediler.Bende arkadaşlık sitesi yapmaya düşündüm ama bu konu hakkında bilgim yok yardımcı olurmusunuz
  • osDate güzel bir sistem ama türkçe konusunda sorunlu...
    osDate (Demo kırık), Dolphin (Demo), SocialEngine (Demo) üzerinden arkadaşlık / sosyal ağ isteyenlere yardımcı olabilirim. Sistem ve tema ücretleri + 250 TL hizmet bedeli ile 1 haftada siteyi hazır eder, seo uygulamalarını yapar, 6 ay da ücretsiz teknik destek veririm. İlgilenirsen mail gönder: webmaster@alikaracay.com.tr



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qarachai -- 8 Ekim 2012; 1:50:28 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.