Şimdi Ara

arma, max payne, medal of honor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhabalar daha önce bu üç serinin herhangi bir oyununu oynamadım henüz. aslında single player modları oynamaya daha yeni başladım diyebilirim. bu serileri oynamak istiyorum ama hangi oyunlardan başlmama gerektiğine karar veremedim. mesela coda başlarken modern warfarelardan başladım. çünkü 2015te ilk call of duty oyununun sarması zor olacaktı. bfye başlarken 3 ten başladım. ilk oyunlarını oynayıp beğenmeyip silmek falan istemiyorum. o yüzden önerilerinizi istiyorum.



  • Hocam arma ve medal of honor hakkında yorum yapamayacağım ama Max Payne oynamamış insan çok şey kaybetmiştir şu hayatta. Max Payne 1-2-3 şeklinde gidin ve ingilizceniz yoksa mutlaka tr yama yapın zira 1-2 de özellikle hikayeyi mutlaka anlamalısınız ki etkilenesiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok teşekkürler üç oyunu da indiriyorum o zaman hemen
  • oacsau O kullanıcısına yanıt
    3 biraz ayrı diğerlerinden senaryo olarak. 1 oynanışıyla önde fakat 2 nin de senaryosu kurgusu adeta film tadında. Yerinizde olmayı isterdim İyi oyunlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok teşekkürler. evet arkadaşlar arma ve medal of honor için yorum yapabilecek var mı
  • oacsau O kullanıcısına yanıt
    Dostum arma biraz taktik ve stratejik bir oyundur .Medal of honor fps savaş oyunu tek düze ilerleyen bilindik konular barındıran bir oyun.İkisi arasında zevkine en uygun hangisi ise onu dene.Ama arma oyununda direk bir savaş oyunu olarak bakma derim.

    Max Payne serisi ise artık klasikleşmiş bir seridir.Serinin son oyunu diğer ikisinden ufak kesitler sunsada yeni bir hayata adaptasyonu konu alıyor.Bende tavsiye ediyorum oynamanı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.