Şimdi Ara

Armani Saatlerdeki İnanılmaz Fiyat Farkı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
3
Favori
39.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • A.kaanalper kullanıcısına yanıt
    Bu konuya açıklayıcı yorum yapabilecek arkadaşlar bekleniyor aynı saati bende çok beğendim fakat EA'nın kendi sitesinde 400$ gibi bi fiyatı var nasıl mümkün olabiliyor bu fiyatlar ve hb bunlar çakma ise eğer satışına nasıl izin verebiliyor?
  • EA, Diesel gibi moda markalarının liste fiyatları üzerinden %70-%80 ucuza orijinalini bulmak çok da garipsenecek bir durum değil. Sonuçta pazarlama satış stratejileri belli. Gerçek saat markaları (Tissot, Longines vs.) bile belli modelleri zaman zaman %50 ye varan indirimler sunmaktadır. Rolex gibi asla indirim yapmaz efsanesi olan bir markanın yetkili satıcısı alıcı olduğunuza inansın özellikle çok tutulmayan ve altın modellerinde yapacağı indirim sizi çok şaşırtacaktır. Ayrıca Türkiye, Avrupa dan insanların saat alıp evine dönebildigi bir ülkedir. Üst segment saatler için özellikle. Belli marka saatler Türkiye de aşırı pahalı iken, bazı markalar ise tam tersi daha ucuzdur. Tamamen distribütör firmanın politikası ile ilgili.

    Tabi bunları okurken saat markası olarak geniş düşünün. Özellikle İsviçre, Fransa ve Japonya markalarını düşünün. Yoksa liste fiyatı 4000 dolarda olsa aslında 40 dolarlık saatlere 40 dolardan fazla vermeyin.

    Ayrıca bazı marka saatlerin taklidi neden var bazen düşünüyorum. Orijinali ! zaten en ucuz mekanizmaya sahip, işçilik desen kullanılan çeliğin kalitesi desen bazı sahte saatlerden kötü neredeyse. Ama arz talep olayı işte.

    Bu arada uygun fiyatlı birçok saat, yukarıda bahsettiğim 'Türkiye de Avrupa'nın bir çok ülkesinden saatler ucuz' degerlendirmeme girmiyor malesef -tabi iyi bir araştırma ile olan modelleri de bulmak mümkün- nedeni de kendi fikrimce arz talep (sonuçta arz talep ve saat kültürümüz pek gelişmediği için 2 yıl kullanılacak telefona verecek parayı belki miras bırakılacak bir saate vermeye savurganlık gözü ile bakmamız. )

    Telefondan yazdığım için birazda üşengeçlik, yazı baya karışık ve düzensiz oldu kusura bakmayın lütfen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ailker -- 3 Mart 2020; 8:55:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • arkadaşlar saat merakınızın olduğunu görmek gerçekten güzel..
  • şunu söylemek isterim ülkemizde son 7-8 yıldır gsa saat firmasının piyasaya girmesi üzerine paralel ithalat patladı.buda arkadaşların deği gibi değişik fiyat skalası ortaya koydu.bir ülkede fiyatları distribütör belirler fiyat politikasıda distribütör 100 e alır 200 e saatçilere satar onlarda etiket fiyatı 400 üstünden indirim yapar.diyelim a firması paralel ithalat yapıp n11,gittigidiyor,trendyol vs siteler üzerinden sadece kendisi sattıpı için yüzde 70-80 kar marjı ile birlikte fiyat oluyor 170 -180 neden bu fiyata veriyor çünkü şirkette çalışan enfazla kişi sayısı 3-5 kişi diğer yandan saat ve saat sadece teknik servisinde onlarca insan çalışıyor.pazarlama müdürleri ,marka müdürleri yok bilmem ne müdürleri deyince bir bakıyorsunuz 300-400 kişi çalıştırıyor doğal olarak 100 dolara aldığı saati 400 dolara itelemek zorundalar çünkü girdileri çok firmanın fiyat farkı bundan kaynaklanmakta biryerde 4 kişi diğer yandan 400 kişilik firma şikayetvara baktığımıda da herkes şikayetçi saatvesaat tin sattığı saatlerden nedenide düşük kalite guess armani diesel mk gibi markaları çinde yaptıran fossil kalitesi yüzünden ,eğer giyim markası bir saat alacaksanız 3 te 1 fiyatına paralel ithalat öneririm sonuçta içindeki makina 25 usd lik miyota mekanizma ,size distribütörle paralel ithalattaki fiyat farkının nedeni açıklamaya çalıştım.1000 tl ye gidip armani çin malı saat alacağıma seiko 5 alırım 600 tl ye :)

    ama saat saat , markasından alınır seiko,citizen,tissot ,longiness gibi ama tabiki karar da bütçede sizin ,bir erkeğin tek aksesuarı vardır oda saattir :)




  • limitsizce kullanıcısına yanıt
    Seiko 5 nerede 600 lira? Söyleyin de gidip oradan alalım. Saatvesaat te en ucuzu 2700 lira.

    Ayrıca hiçbiri armani kadar şık saat yapamıyor. Tek olayı saati göstermek olan bir aksesuarın mekanizmasının kaliteli olup olmaması ne fark edecek?
  • somnus S kullanıcısına yanıt
    Saat olayı farklı bir dünya. Heveslenip forum siteleri, youtube sayfalarında falan bir süre gezdikten sonra insanın bakışı değişiyor. Sadece kendimde değil, çok kişide gözlemledim bunu.

    Dediğin gibi 600 liraya seiko 5 kalmadı maalesef. Amazon fiyatları da 90 dolardan 150 dolarlara çıktı. Belki yeni modellerde kalite biraz daha artmıştır ama seiko ve orientin satış politikası da biraz değişti bence. Düşük fiyat grubunu çinlilere bıraktılar sanırım.

    Armani vs seiko muhabbeti herkeste aynıdır. İlk saat bakanlar mutlaka armaniyi beğenir. Sonra saati hobi haline getiren hemen herkesin fikri değişir (aaat mevzuu sarmazsa değişmez tabi fikri).

    Ben de başta seikonun içi kronograflı pilli modellerini sever, seiko 5 veya makoyu tipsiz bulurdum. Şu anda tam tersi. Pilli mekanik olayı da aynı. Veya rolexe bakış da buna benzer oluyor :)

    Hangisi hoşuna giderse senin için o saat iyidir. Ama armani gibi saatlere fazla para vermenizi tavsiye etmem. Kasası, kordonu, görünen parçaların işçiliği fena değilse hepsi aynıdır. Ne kadar ucuz o kadar iyi. Moda markalarında orjinal sahte olayına çok takılmayın derim.

    Birde internet üzerinden alacaksanız şuna dikkat edin: çoğu saatin fotoğrafı gerçeğinden çok daha güzeldir. Saat ne kadar ucuzsa fotoğrafla gerçeği arasındaki görsel fark o kadar çok oluyor. Kaliteli saatlerde bazen gerçeği daha güzel olabiliyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • somnus S kullanıcısına yanıt
    https://urun.n11.com/erkek-kol-saati/seiko-5-snkk33j-erkek-kol-saati-P293363349 burdan kuponla puanla 650 tl ye alabilirsiniz 2 yıl aydın saat seiko garantili.

    ayrıca siz saat ve saat ten saat almayı düşünüyorsanızda Allah akıl fikir versin.

    Allaha emanet olun
  • Ben de bu soruyu sormak icin konu acacaktim. Sonuc şuymuş arkadaslar, armani saat zaten dandik bi saat oldugundan normal fiyati bu diyor cogunluk. Bana da mantikli geldi. Saat sektorunde oncu firmalarda bu sekilde uyguna bulunmuyor mesela seiko...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Armani ile saatin ne alakası var ! 25 tl lik saatlerin neyini konuşuyorsunuz Birde gidip para verip şunları saat diye alıp kolllarına takmışlar
  • arkadaşlar son noktayı saat ustası olarak koyuyorum.. 800 tl yede 3000 tl yede aldığınız armani michael kors tommy fossil guess burberry diesel gc yani fashion group yani moda markaları orjinal ve aynı ürünlerdir.. saat ve saat te yada diğer mağazalarda satılan tüm ürünler aynıdır.. Sadece distribütör TR deki fiyatları yüksek hemde cok yüksek tutuyor.. Kısacası bunu nerden anlayabilirsiniz.. yurtdışı sitelere ricam girin ve fiyatlara bakın.. TÜRKİYE için hazırlananwww.emporioarmani.com sitesine bakmayın.. o distribütörün fiyatlarını doğrulamak için yapılan bir sitedir.. Tüm dünya da 120 -160 dolara satılan ürün TR DE 450-600 dolar bu fiyatı bunu marka sahibi tek distribütör saat ve saat belirliyor.. Yani kısacası tüm dünya yaa sahte satıyor yada saat ve saat bizi kazıklıyor azıcık.. Artık gözünüzü açın.. Konu kapanmıştır dağılın..




  • Şuan kelepir saati nerden alabiliriz.
    tommy'nin saatleri gerçekten çok şık fakat fiyatlar uçmuş.
    Tamamen aksesuar olması için Alicam.
    Şuan en ucuza Tommy vb saatleri nereden alabilirim?

    Seiko Casio gibi markaların saatleri hep birbirine benziyor ve gerçekten sadece saatler. Tasarımdan aksesuardan uzaklar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende merak ediyorum takipteyim. Yakın zamanda bir saatçi arkadaşıma da sorup, güncelleyeceğim burayı.

  • Güvenilir kullanıcılardan veya direkt distribütörden alın.


    Çakma olabiliyor.

    Garanti süresi geçmiş olabiliyor..


    Saat dediğiniz şey, ucuza görünce alınacak şey değil, çok dikkat edin.

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.