Şimdi Ara

Arşiv paylaşımı yurtçapında olsun (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
2.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hocam olmazsa yine ikimiz oluruz ama oluruz ... ben vietcong'u getiririm, sen de ...

    mellun geleceksen iss (International Superstar Soccer ) isterim senden yakında kuzenim gelecek futbol hastasıdır. Yani benden istediğin varsa yerine öncelikle iss olmak üzere senden cd isteyebilirim...
  • oh bea iss in ne olduğunu öğrendik nihayet :).Gargo forum dağ olacak senin yüzünden hiç mi bakmıyon yav,shaolini de istedik bilahere here.Yani de ki yok,arkadaşa verdim,inek yedi dağa kaçtı falan de ama unutturma gözünü seveyim(kimsenin gözünü seveni gören var mı gerçekten).Yani aynı forumun adamıyız burada di mi?.Şaka bir yana "shaolin soccer" da olursa iyi olur walla.Seçim yapamıyosan iki bilim kurgu anime getircem bayılcan.sarper der ki arrive derçi.
  • tamam, shaolin soccer var. onu da getiririm
  • yarın internete giremeyebilirim. cepten mesaj çekersen buluşabiliriz. Değilse pazar da olur... (vietkong ve shaolin soccer'ı hazırladım)
  • arkadaşlar böyle bir olay yaptığınız için sizi tebrik ederim,zamanında bende izmirde böyle birşey oluşturmak istemiştim ama kimseden ses seda çıkmamıştı,varsa halen sesimi duyan izmirdede bişeyler yapabilirz..boş cd parasına oyun kulağa hoş geliyor..bende 500 kusur oyun,600 divx,100 mp3 var.demek duyarlı insanlar varmış..size bol oyunlu günler dilerim..
  • Eskiden ayna gibi cdler gelirdi dışardan.Hiçbirinin sorun çıkarttığını hatırlamıyorum.Sonra Cd yazıcılar ucuzlayıp bollaşınca Cd yazabilenler kendilerini ordinaryüs falan sandılar diski 3 milyona oyun satıyorlar.Ankaramızda bir maltepe pazarı var (arada birkaç sağlam iş yapanı saymazsak) aldığın oyunlar yüklemez,yüklese dosyası eksik çıkar geri götürsen yerinde bulamazsın (sık yer değiştirirler)bulsan afra tafra ederler sonra verdikleri cdler yine bozuk çıkar(iki sof2 betası var biri beta olmadığını söyleyen kişiden.Mouline rouge aldım evde baktım ilk cd si yanmış belli yarısına gelememiş diskin.Tekrar oraya gitmen geretiğine yanarsın,gittiğinde bulamayabileceğin aklına gelir.Tabii söz işini iyi yapanların meclisinden dışarı.İlk olarak böyle bir oluşumu düşündüğümüzde yalnızca oyun değişiriz diyordum ki kafa dengi insanların biraraya gelip sıkı muhabbet de yapabileceği çıktı ortaya.Kişinin oynadığı oyunla hayata bakışı,ilgileri,bilgi birikimi,okudukları,yazdıkları,seyrettikleri arasında gizli/açık bir bağ var.Bu yüzdendir ki mesela aynı tür oyun oynayanların konuşabileceği bol mevzu oluyor çünki ortak noktalar çok(sohbet arkadaşım Gargoylenin kulakları çınlamıştır,ayrılma vakti gelene kadar cdleri değişmek aklıma gelmedi:).İyi oluyo be,inşallah böyle devam edecek.




  • Biz yine buluştuk darısı diğer arkadaşların başına...

    artık rus dvdleri var. onlarında cd kalitelerine diyecek yok. ama bir sorun var o da görüntü her zaman dvdden kayıt yapmıyorlar. Bazan sinema filmleri de oluyor, özellikle de vizyon filmlerinde...
  • hulk,rise of nations,empire earth,C&C generals geldi (emre sağolsun:)listeye eklemek zor geldi buraya yazıyom,yazdım.
  • hulk kaç cd, ben 1 adet alabilirim

    bende de x2-wolverine's revenge var. 2.bölümü geçemedim birtürlü.
    Çizgilere de sin (ingilizce) ve aslan kral 2 eklendi... (cem sağolsun bulup bulup getiriyor)
    aslında 50 kadar divx getirdi ama hepsi ingilizce ve daha seyretmedim seyrettikçe eklerim listeme...
  • hulk 3 cd,millet helikopteri vuruyomuş ben kaportasını bile çizemedim.film olarak attack of clones,tears of the sun,phone booth,national security eklendi listeme.
  • çok güzel belgeseller geldi hepsi ingilizce...

    Stephen hawking the universe 6 bölüm 2 cd
    space 6 bölüm 2 cd
    walking with the beast 6 bölüm 3cd
    bowling for columbine 1 bölüm 1 cd
  • Sin diye bir oyun vardı şimdiye kadar oynadıklarımdan beni en çok heyecanlandıranlardan biriydi.ne de olsa masaüstünü 16 bit yapmayı akıl edince opengl olarak çalışmıştı benim i740 ekran kartında,ne sevinmiştim ya gece gece dört döndüm evin içinde gittim kardeşimi uyandıracaktım da kıyamamıştım öyle yatakta kıçında pirelerle görünce.sin sinister sine sinema sini.veni vidi vıdı vıdı.Garrg çekiyim sana bi hulk sevabına,x2 (ikikereneki) yanında sin ricasıyla (original sin değilse tabii şu antonia banderasın),yarına görüşürüz.
  • yok benim sin anime, yaratıklı maratıklı bişey, bir hatun var onun etrafında dönüyor olaylar (bu ingilizce, japonca anime geldi bir sürü ama hiç hoş olmuyor öyle olunca)...

    görüşürüz....
  • yav aynı zamanda yazmışız be gargoyle benim ileti gidince şimdi okudum,"stephen hawking universe" diyorsun ya,verir mi gerçekten :),eğer öyleyse ondan da isterim bak.sen ne istersin hulk dışında ?
  • Ben onu da getireyim, sonra bakarım listene, bir sonraki hafta da hesaplaşırız...

    şimdi çıkıyorum kopyalamayı bitirip yatarım... iyi geceler :)
  • teşekkür.
  • Sin dediğim oyunun film uyarlamasıymış!İyi gitti walla be!
  • Arkadaşlar Bursa da oturanınız varsa bana mail atsın ya da icq mu cırtlatsın 58822087 mail de Qsman99@hotmail.com hadi bakalım oyun manyaqları.
  • izmirde olan arkadaşlar varsa bende hazırım writer da var
    bi de bi önerim var
    bi tane beleş serverdan site açalım herkes oyun listesini icq nosunu ve şehrini oraya word formatında upload etsin
    herkes oyunları orda arayıp bulsun
  • colin mcrea rally 3 (3 cd), warcraft III Reign of Chaos ve Frozen Throne (1er cd), command & conquer renegade (2cd) generals (2cd), devastation (1cd), soldier of fortune II (2cd) eklendi inşallah yakında listeyi güncelleyeceğim. Ve cumadan itibaren iki hafta yokum.

    görüşürüz...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.